Γυναίκα στις ΗΠΑ βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια (vid)

Γυναίκα στις ΗΠΑ βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια (vid)
Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα βρήκε το πορτοφόλι που είχε χάσει πριν από 46 χρόνια.

Στα χέρια μιας γυναίκας έφτασε και πάλι ένα πορτοφόλι που είχε χάσει πριν από 46 χρόνια. Το πορτοφόλι βρέθηκε τυχαία, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater, στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι εργάτες που το βρήκαν όταν το άνοιξαν, είδαν ότι είχε μέσα ένα δίπλωμα οδήγησης το οποίο άνηκε στην Κόλιν Ντίστιν και στη συνέχεια με την βοήθεια των social media κατάφεραν να την εντοπίσουν και να της το παραδώσουν.

Ένας εργαζόμενος στο σινεμά ανέφερε ότι το πορτοφόλι βρέθηκε όταν οι εργάτες μαζί με τον ίδιο ανέβηκαν στην σοφίτα για να διορθώσουν τον πολυέλαιο, ο οποίος είχε κατέβει μερικά εκατοστά όταν του άλλαζαν τις λάμπες.

Όταν βρήκε το πορτοφόλι, το άνοιξε διαπιστώνοντας ότι περιείχε παλιές φωτογραφίες, ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead και το όνομα της ιδιοκτήτριας. Στη συνέχεια, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στα social media, προκειμένου να εντοπίσει την κάτοχο του πορτοφολιού.

«Ξέρει κανείς την Κόλιν Ντίστιν;» έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook, εξηγώντας πώς είχε ανακαλυφθεί το πορτοφόλι. Μετά από μερικές μέρες ένα γνωστός της γυναίκας είδε την ανάρτηση και την ενημέρωσε. Τελικά, το πορτοφόλι τής παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την Κόλιν Ντίστιν να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας παλιές φωτογραφίες που είχε μέσα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη συγκίνηση της προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα στο πορτοφόλι βρήκε και φωτογραφίες της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. «Ήταν πολύ γλυκό επειδή έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι ένιωσα βλέποντας το πορτοφόλι. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά εμπειρία και ταυτόχρονα συναρπαστική», ανέφερε η γυναίκα.