Χλεύασαν με σκετσάκι τον Τριαντάφυλλο στο Survivor και ο Σάκης εξαγριώθηκε (vid)

Χλεύασαν με σκετσάκι τον Τριαντάφυλλο στο Survivor και ο Σάκης εξαγριώθηκε (vid)
Πανηγυρίζουν οι Amigos Para Siempre στο Survivor για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου την ώρα που ο Σάκης Κατσούλης έκλαιγε.

Το πρόγραμμα του Survivor μεταβάλλεται σιγά-σιγά, καθώς δεν βγαίνουν τα επεισόδια για να φτάσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου που επιθυμούσε ο Ατζούν, γι αυτό άλλωστε και ο τελικός θα πάει μία εβδομάδα νωρίτερα (4 Ιουλίου), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ίντριγκα, οι κόντρες και οι φαρμακερές ατάκες ”απουσιάζουν” από την παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

Οι πρώην παρέα των κόκκινων ή οι Amigos Para Siempre χάρηκαν με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου αλλά στους πανηγυρισμούς τους πάνω… ξέφυγαν τα πράγματα.

Έκαναν ένα σκετσάκι, ο Ασημακόπουλος με τον Κόρο, στο οποίο ειρωνεύονται τον Τριαντάφυλλο. Φόρεσαν τις κουβέρτες σαν κάπες, έφτιαξαν και στεφάνια από κλαδιά και φύλλα και έκαναν πως ο Τριαντάφυλλος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο, προφανώς επειδή έλεγε συνέχεια ότι το Survivor είναι ένα Πανεπιστήμιο ζωής.

Ο Σάκης βέβαια εξαγριώθηκε με το συγκεκριμένο περιστατικό και στην κάμερα χειροκροτεί ειρωνικά με βάση τα όσα δείχνει το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (6/6). Λίγο πριν έκλαιγε ο τερματοφύλακας στους ώμους της Μαριαλένας για την αποχώρηση του φίλου του, όπως είπε και στηρίγματός του.

Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή, αλλά με βάση τη μεταβολή του προγράμματος, επεισόδιο δεν θα υπάρξει την Τετάρτη 9/6, παρά μόνο Δευτέρα (7/6) και Τρίτη (8/6).