Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα (vid)

Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα (vid)
Η κάμερα κατέγραψε τον 75χρονο να φεύγει με γοργό βηματισμό, από το σπίτι της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης (3/6) κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας μια 64χρονη.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, δράστης φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (4/6) παραδόθηκε στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, 13 λεπτά πριν από τις 21:00 το βράδυ, κάμερα ασφαλείας κατοικίας της Αγίας Βαρβάρας κατέγραψε τους πυροβολισμούς, με τους οποίους ο 75χρονος φέρεται να σκότωσε την 64χρονη

«Ακούσαμε ένα μπαμ, αλλά σαν να είναι βεγγαλικά. Βγήκα έξω και μου είπαν μια γυναίκα έπεσε κάτω. Ήταν μια γυναίκα μέσα στα αίματα», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Η κάμερα κατέγραψε τον 75χρονο να φεύγει με γοργό βηματισμό. Ο φερόμενος δράστης έφυγε πεζός και από εκείνη την ώρα τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί, μέχρι που παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/6).

Η γυναίκα είχε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο λαιμό και τον ώμο της. Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και οι Αρχές συνέλλεξαν στοιχεία και μαρτυρίες τόσο από τους κατοίκους όσο και από τις κόρες του ζεύγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές.