Μαθητής στην Λαμία «μπούκαρε» με το μηχανάκι στους διαδρόμους του σχολείου, έτρεχαν να τον σταματήσουν οι καθηγητές (vid)

Μαθητής στην Λαμία «μπούκαρε» με το μηχανάκι στους διαδρόμους του σχολείου, έτρεχαν να τον σταματήσουν οι καθηγητές (vid)
Πανικός προκλήθηκε σε σχολείο της Λαμίας όταν μαθητής μπήκε με το μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους του κτιρίου.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε λύκειο της Λαμίας, όταν μαθητής εισέβαλε με μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους του σχολείου, με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν και τους συμμαθητές να τον επευφημούν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr.

Το απίστευτο περιστατικό, έγινε χθες (2/6) γύρω στις 11:00 το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις, την οποία κάποιοι μαθητές θέλησαν να αποχαιρετήσουν με έναν «απίθανο» τρόπο.

Ένας μαθητής της Γ' Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, «μπούκαρε» με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό.

Μαθητής στην Λαμία

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο διευθυντής του λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να τον σταματήσουν για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.