Αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού στο Survivor (vids)

Αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού στο Survivor (vids)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μία εβδομάδα νωρίτερα φαίνεται πως μετατίθεται ο τελικός του φετινού Survivor.

Νωρίτερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο τελικός στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor, παρά το γεγονός, ότι είχε εξαγγελθεί παράταση λόγω της υψηλής τηλεθέασης.

Τα επεισόδια όμως… δεν βγαίνουν, έχουν μείνει μέσα 7 παίκτες και πλέον το παιχνίδι γυρνάει σε εντελώς ατομικό, οπότε, όπως φαίνεται, η παραγωγή, αντί για τις 11 Ιουλίου που είχε “κλειδώσει” πηγαίνει για τις 4 Ιουλίου τον μεγάλο τελικό, που θα αναδείξει τον φετινό νικητή.

 

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι Γιώργος Λιανός, μιλώντας για το πως αλλάζει πλέον το παιχνίδι, στην εκπομπή ανέφερε «η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ανακοινωθεί. Ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα «δίνει» έναν. Είναι φουλ ατομικό πια».