Η εξήγηση για την... απόκοσμη φιγούρα που περπατούσε σε γέφυρα της Τζακάρτα (vid)

Η εξήγηση για την... απόκοσμη φιγούρα που περπατούσε σε γέφυρα της Τζακάρτα (vid)
Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας εξωγήινος ή κάποιο περίεργο πλάσμα έγινε viral στο διαδίκτυο, ωστόσο λίγο αργότερα το μυστήριο λύθηκε.

Μεγάλη αναταραχή στο διαδίκτυο δημιουργήθηκε από ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια παράξενη φιγούρα να περπατάει σε γέφυρα της Τζακάρτα. Πολλοί ήταν αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για εξωγήινο.

Το βίντεο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο πριν από μερικές μέρες και αμέσως έγινε viral. Αρκετοί χρήστες υπέθεσαν ότι φαίνεται ένας εξωγήινος ή κάποιο μυστηριώδες πλάσμα, με αποτέλεσμα το βίντεο να κινήσει το ενδιαφέρον των μεγάλων δημοσιογραφικών ιστοσελίδων.

Πολύ γρήγορα η δημοφιλία του συγκεκριμένου βίντεο πήρε μεγάλες διαστάσεις και εκτός από τις μεγάλες ιστοσελίδες άρχισε να κυκλοφορεί σε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως πχ το WhatsApp.

Η αλήθεια πάντως, δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Ενώ στο βίντεο φαίνεται μια παράξενη και τρομακτική φιγούρα, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα υπερφυσικό.

Ένα τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι βρήκε τα άτομα που τράβηξαν το βίντεο και τους πήρε συνέντευξη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μυστήριο. Επιβεβαίωσαν ότι στο βίντεο η φιγούρα που φαίνεται είναι μια γυναίκα που περπατά γυμνή μέσα στη νύχτα.

Οι δύο φίλοι συνάντησαν τη γυναίκα ενώ επέστρεφαν από την Σεραϊκέλα. Αρχικά τρόμαξαν από το θέαμα και συνέχισαν τον δρόμο τους, όμως λίγα λεπτά επέστρεψαν. «Ήταν μια γυναίκα που περπατούσε στον δρόμο χωρίς ρούχα. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων, εμείς έχουμε το πλήρες που είναι 1,5 λεπτό», ανέφεραν.

«Είχαμε πάει στην κηδεία της μητέρας ενός φίλου μας. Τρομάξαμε όταν είδαμε τη γυναίκα και ρωτήσαμε και άλλους περαστικούς αν την είδαν. Δεν ήταν μάγισσα. Ήταν γυναίκα και αυτό επιβεβαιώθηκε και από άλλους», συνέχισαν. Παρόλα αυτά δεν έγινε σαφές γιατί η γυναίκα περπατούσε χωρίς ρούχα και το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση.