66χρονος που νόσησε από κορονοϊό προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή φοβόταν μην ξανακολλήσει

66χρονος που νόσησε από κορονοϊό προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή φοβόταν μην ξανακολλήσει
Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 66χρονος στο Πήλιο, ο οποίος είχε ζήσει τον εφιάλτη του κορονοϊού, είχε αναρρώσει αλλά φοβόταν ότι θα ξανακολλήσει.

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ένας 66χρονος από χωριό του Πηλίου, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο, επειδή φοβόταν ότι θα ξανακολλήσει κορονοϊό.

Ο 66χρονoς σώθηκε από την έγκαιρη παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος τον είδε την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες του σπιτιού του κρατώντας ένα μπουκάλι με γεωργικό φάρμακο και ειδοποίησε την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος του Βόλου, ο 66χρονος που ζει μαζί με τη σύζυγό του, τον περασμένο Ιανουάριο προσβλήθηκε από κορονοϊό. Οι επιπλοκές που του προκάλεσε η νόσος ήταν σοβαρές, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο Βόλου και οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να μην διασωληνωθεί.

Η διαδικασία της αποκατάστασής του όμως ήταν χρονοβόρα. Μετά από ενάμιση περίπου μήνα νοσηλείας σε κλινική κορονοϊού χρειάστηκε να συνεχίσει την αποθεραπεία στην Παθολογική Κλινική. Με εξαντλημένο τον οργανισμό μόλις έλαβε εξιτήριο μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης για περαιτέρω νοσηλεία.

Από την περίοδο του Πάσχα και έκτοτε επέστρεψε στο σπίτι του. Παρότι ανέκτησε δυνάμεις και η λειτουργία του οργανισμού του ομαλοποιήθηκε, ψυχολογικά δεν κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Πηγή: Reader.gr