Η κουβέντα του gazzetta.gr για την Premier League

Gazzetta team
Η κουβέντα του gazzetta.gr για την Premier League

bet365

Μια και σήμερα για το τέλος της κορυφαίας Λίγκας στον πλανήτη. Το gazzetta.gr και ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος ανοίξαν γραμμές για τα... ΠΑΝΤΑ που αφορούν την Premier League και απάντησαν στις ερωτήσεις σας πριν από τον επίλογο της σεζόν.

Είναι αυτή η ξενέρωτη στιγμή κάθε ποδοσφαιρικής σεζόν, όταν δηλαδή η Premier League φτάνει στο τέλος της. Μπορεί φέτος να ήρθε εν μέσω καλοκαιριού, καύσωνα και θερινής άδειας, ελέω πανδημίας και ενδιάμεσης διακοπής, αλλά το συναίσθημα παραμένει το ίδιο.

Το κεφάλαιο μιας ιδιαίτερης σεζόν από όλες τις απόψεις κλείνει και το gazzetta.gr υποδέχθηκε τον... λαό του Νησιού όπως του άρμοζε, σε μια απολαυστική κουβέντα, κυριολεκτικά εφ' όλης της ύλης:

Για το διακύβευμα της τετράδας και ποιες δύο εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λέστερ θα βγουν στο Champions League, για το αν μπορεί η Λίβερπουλ να αγγίξει το... τέλειο για τρίτη σερί χρονιά εντός συνόρων, για τις μεταγραφές που υπόσχεται ότι θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, για την επιστροφή της Λιντς και το αν επανήλθε για να ξαναμείνει. Μέχρι και για την καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και το ποια θα είναι η ιεραρχία των τερματοφυλάκων στα Τρία Λιοντάρια και το επερχόμενο EURO του 2021.

Η συνδιαλλαγή απόψεων ήταν ιδανική για να σφραγίσει το φετινό πρωτάθλημα, που θα κορυφωθεί το απόγευμα της Κυριακής (26/7, 18:00), με παράλληλη live μετάδοση και των 10 αγώνων στην παρέα του gazzetta.gr. Κι έπειτα... υπομονή, να περάσουν οι διακοπές με Champions και Europa League και να καλωσορίσουμε το νέο πρωτάθλημα σε λιγότερο από δύο μήνες (12 Σεπτεμβρίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ LIVE CHAT

 

Τελευταία Νέα