Ο Αμπράμοβιτς βάζει ξανά τους δικούς του κανόνες!

Ο Αμπράμοβιτς βάζει ξανά τους δικούς του κανόνες!

Gazzetta team
Ο Αμπράμοβιτς βάζει ξανά τους δικούς του κανόνες!

bet365

Ο Αμπράμοβιτς δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις, αφήνει στην... άκρη τους παίκτες και βάζει τους δικούς του κανόνες. Ο Αντόνιο Κόντε μένει, αλλά η κλεψύδρα αδειάζει γρήγορα!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δείχνει αποφασισμένος να μην δει την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται, όπου ένας παίκτης θα καθορίζει το μέλλον του προπονητή. Ο Ρώσος δεν θα δεχθεί ποτέ ξανά ένας παίκτης να κρίνει την τύχη ενός προπονητή παρότι μπορεί να είναι θέμα χρόνου να φύγει ο Αντόνιο Κόντε. Σκολάρι, Βίλας Μπόας και σε μικρότερο βαθμό ο Μουρίνιο στο τέλος της 2ης θητείας του είχαν πέσει... θύματα της έντονης δυσαρέσκειας των παικτών.

Όμως με παίκτες - ηγέτες να έχουν φύγει όπως οι Τέρι, Λάμπαρντ, Ντρογκμπά και Τσεχ μαζί με τον Ιβάνοβιτς είναι εμφανές και κατανοητό ότι κανένας στην τωρινή ομάδα δεν μιλάει απευθείας με τον Ρώσο.

Παρά τις διαδοχικές συντριβές ο ισχυρός άνδρας των Μπλε δεν πείστηκε ότι έπρεπε να πάρει τότε μία απόφαση, περίμενε μήπως οι παίκτες αφυπνιστούν και αντιδράσουν!

Γουότφορντ - Τσέλσι 4-1

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Κόντε θα φύγει από την Τσέλσι στο τέλος της χρονιάς, αλλά οι άσχημες ήττες από Μπόρνμουθ και Γουότφορντ μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο για εκείνον και να αποχωρήσει νωρίτερα. Η ιστορία μας δίδαξε πως μετά τα ματς με τη Γουέστ Μπρομ δυο προπονητές των Λονδρέζων είπαν... αντίο, οι Ματέο, Βίλας Μπόας. Θα υπάρξει και τρίτος;

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είχε μεταβεί στο προπονητικό κέντρο για να μιλήσει με τον Κόντε προσωπικά στην διάρκεια δύσκολων περιόδων και θα τα πει ξανά απευθείας με τον έμπειρο τεχνικό. Προτιμά να τα πει με όλους, παρά με τους παίκτες.

Ο Κόντε την περασμένη περίοδο είχε προβλήματα με Ντιέγκο Κόστα και Νταβίντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος όμως επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Ο Κόντε διέψευσε την άποψη πως η Τσέλσι και η νοοτροπία της θα μπορούσαν να επηρεαστούν από όλο αυτό και τους παίκτες που κατηγορήθηκαν για την απομάκρυνση του Μουρίνιο το 2015.

Η Τσέλσι επιμένει και επέμενε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή για να αποχωρήσει ο Κόντε. Καμία συζήτηση για απόλυση ή διάδοχούς του. Ο πρώην τεχνικός της Μπάρτσα, Λουίς Ενρίκε δείχνει φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στον Κόντε. Δεν είναι όμως τόσο σίγουρο πως ο Ενρίκε θα ήθελε να αναλάβει ομάδα στη μέση μίας σεζόν.

Ο Κόντε μένει μέχρι να... φύγει!

Ο παλιός προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ είναι ένας ακόμα υποψήφιος. Μπορεί να είναι και... έτοιμος να αναλάβει από τώρα. Το γεγονός πως η Τσέλσι είναι ακόμα 4η στον βαθμολογικό πίνακα και έχει το FA Cup και το Champions League έχει δώσει κάποιον χώρο και πίστωση χρόνου στον Κόντε για λάθη αλλά δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα. Έχει μία περίοδο με Γουέστ Μπρομ αντίπαλο, με κλήρωση στο Κύπελλο με Χαλ και με ματς στο Champions League με Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην προπονητής της Μπορούσια Τόμας Τούχελ είναι ένας ακόμα υποψήφιος. Μπορεί να είναι και... έτοιμος να αναλάβει από τώρα. Το γεγονός πως η Τσέλσι είναι ακόμα 4η στον βαθμολογικό πίνακα, έχει το FA Cup και το Champions League έχει δώσει κάποιον χώρο και πίστωση χρόνου στον Κόντε για λάθη, αλλά η κλεψύδρα αδειάζει!

Ένας αριθμός παικτών στήριξε τον Κόντε μετά την ήττα από την Γουότφορντ, ενώ διέρρευσε πως το τριήμερο ρεπό για ηρεμία ήταν ιδέα του αρχηγού Γκάρι Κέιχιλ.

Αρχικά η ομάδα ήταν να πάρει ρεπό μίας ημέρας, αλλά ο Κόντε έπειτα από πρόταση - ιδέα του Κέιχιλ άλλαξε πλάνα κρίνοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν πιο προσοδοφόρο και πιο καλό για την ομάδα. Έτσι η Τσέλσι θα έχει πιο λίγες ημέρες προετοιμασίας για τον αγώνα με την Γουέστ Μπρομ. Διέρρευσε πως οι παίκτες της Τσέλσι είχαν κουραστεί πολύ από τις σκληρές προπονήσεις του Ιταλού, ενώ ο Μάρκος Αλόνσο ταλαιπωρείται από υπερκόπωση. Ο Ρος Μπάρκλεϊ έγινε ο 8ος παίκτης που έβγαλε πρόβλημα και τραυματισμό στον τένοντα, ενώ θα λείψει για ακόμα μία εβδομάδα.

Ο... υπαρχηγός Αθλιπιλικουέτα επίσης στήριξε τον Κόντε. Δήλωσε πως όλοι είναι μαζί και ότι υπάρχει απογοήτευση για τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες. «Παλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Είμαστε οι πρώτοι που απογοητευόμαστε από όλα αυτά. Σε αυτό το πρωτάθλημα εάν δεν είσαι σκληρός και κάνεις λάθη τιμωρείσαι. Σαν παίκτης θέλεις να γυρίσεις γρήγορα στην προπόνηση, να δουλέψεις καλά και σκληρά και μετά να πας να παίξεις με την Γουέστ Μπρομ πολύ καλά και να κερδίσεις. Όσα ακούγονται για τον προπονητή είναι μέρος αυτού που κάνουμε. Όταν κερδίζεις και βάζεις γκολ όλα είναι καλά. Όταν δεν το κάνεις υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να είσαι ήρεμος και ρεαλιστής", συμπληρώνει.

Πρόταση της Τσέλσι σε Λουίς Ενρίκε

Στάθηκε και στην ανάλυση των λαθών και την επιβεβλημένη βελτίωση της εικόνας. Ο Κουρτουά δήλωσε πως όλοι πιστεύουν στον Κόντε και την ομάδα και ότι δύο άσχημα αποτελέσματα δεν τα χαλάνε όλα. «Πρέπει να ανακάμψουμε, να ανασυγκροτηθούμε και να συνεχίσουμε. Δείξαμε πως παλεύουμε ακόμα και με 10 παίκτες. Έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Όταν βέβαια χάνεις δύο φορές εγείρονται ερωτήματα και υπάρχει αμφισβήτηση».

Ισως και να πήραν οι παίκτες το μήνυμα, πως με το να στέκονται απέναντι στον Ιταλό δεν θα κερδίσουν ποτέ κάτι περισσότερο! Ο Αμπράμοβιτς δεν θέλει να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, δεν θα πάρει βιαστικές αποφάσεις, παρά τη... μιζέρια που βγάζει από το περασμένο καλοκαίρι ο Ιταλός. Η γκρίνια του Κόντε επηρέασε και τα αποδυτήρια, αλλά ο Ρώσος θέλει να βάλει ξανά τους δικούς του κανόνες. Απόλυτο αφεντικό είναι μόνο αυτός!

 

Τελευταία Νέα