Οι «κηδείες» του Κριστιάνο στη Βαρκελώνη

Οι «κηδείες» του Κριστιάνο στη Βαρκελώνη

bet365

Ο CR7 «άλωσε» για πρώτη φορά το Καμπ Νου με τη φανέλα της Γιουβέντους και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται τα παιχνίδια, που είχε οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε «διπλό» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (21/4/2012)
Είχε πάει στη «βασίλισσα» από το καλοκαίρι του 2009, όμως μέχρι τότε δεν είχε φύγει νικητής ποτέ από το Καμπ Νου και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα τον αποδοκίμαζαν έντονα κάθε φορά. Στο παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής κρινόταν σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος, αφού οι «μπλαουγκράνα» ήταν στο -4 και ήλπιζαν να φτάσουν σε απόσταση βολής. Το “clasico” πήρε φωτιά μετά την ισοφάριση του Σάντσες, όμως ο Κριστιάνο απάντησε άμεσα. Διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και για πρώτη φορά πανηγύρισε με το περίφημο “calma” προς τους οπαδούς της Μπάρτσα. Και ουσιαστικά χάρισε το πρωτάθλημα στη Ρεάλ.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (26/2/2013)
Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πάρει ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey μετά το 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Μπερναμπέου. Ο Κριστιάνο, όμως, πήρε την κατάσταση στα χέρια του στον επαναληπτικό του Καμπ Νου και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία σπουδαία πρόκριση. Ο CR7 σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της «βασίλισσας», η οποία με το τελικό 1-3 πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (2/4/2016)
Την ύστατη προσπάθεια να μπει και πάλι στο κόλπο του τίτλου έκανε η «βασίλισσα». Πριν το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της La Liga ήταν στο -10 από τους «μπλαουγκράνα» και ήθελε μόνο νίκη για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο “clasico”, όμως η Ρεάλ κατάφερε... δια πυρός και σιδήρου να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το διπλό από το Καμπ Νου. Ο Ρονάλντο ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 1-2 (είχε ισοφαρίσει ο Μπενζεμά) για τους Μαδριλένους, που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο και χάλασαν το «πάρτι» τίτλου στους αντιπάλους τους.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (13/8/2017)
Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κρινόταν και ο πρώτος τίτλος, αυτός του ισπανικού σούπερ καπ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε τον Κριστιάνο στον πάγκο και τον πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις λίγα λεπτά χρειάστηκε ο Πορτογάλος για να «καθαρίσει» το ματς και να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αρχικά, έγραψε το 1-2 για τη Ρεάλ και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Οι Μαδριλένοι, πάντως, επικράτησαν με 1-3 και μετέτρεψαν τον επαναληπτικό του Μπερναμπέου σε τυπική διαδικασία.

 

Τελευταία Νέα