Αυτοί που άφησαν άφωνο τον Πεπ (vids)

Αυτοί που άφησαν άφωνο τον Πεπ (vids)

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται τους παίκτες, που υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα έκαναν σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνες, σημειώνοντας από τέσσερα γκολ και πάνω σε έναν αγώνα.

Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Λέστερ ήτα ντέρμπι για ένα μόνο ημίχρονο. Στην επανάληψη, αυτός που ανέλαβε να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο. Έκανε «καρέ» τερμάτων, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 για τους «πολίτες», που συνεχίζουν την επέλασή τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτόν τον τρόπο, ο Αργεντινός φορ μπήκε στη λίστα των παικτών, που «καθάρισαν» για την ομάδα του Ισπανού τεχνικού, πετυχαίνοντας τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι.

Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ 6-0 (Σάμουελ Ετό)
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της La Liga, τη σεζόν 2008-09. Ο Ετό είχε μεγάλα κέφια σημειώνοντας τα τέσσερα πρώτα γκολ της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα. Γκούντιονσεν και Ανρί βρήκαν, επίσης, δίχτυα για το τελικό 6-0 στο Καμπ Νου.

Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ 4-1 (Λιονέλ Μέσι)
Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2009-10, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 2-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο. Στο Καμπ Νου, η Άρσεναλ έκανε το «λάθος» να προηγηθεί με τον Μπέντνερ, για να ακολουθήσει η «καταιγίδα» του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σημείωσε τέσσερα τέρματα, οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στη νίκη-πρόκριση, με σκορ 4-1.

Μπαρτσελόνα-Βαλένθια 5-1 (Λιονέλ Μέσι)
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεφύγει αρκετά στη βαθμολογία, όμως αυτό δεν εμπόδιζε την Μπαρτσελόνα να δίνει μοναδικές παραστάσεις μπροστά στο κοινό της. Για την 24η αγωνιστική της σεζόν 2011-12, στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Βαλένθια προηγήθηκε νωρίς στο Καμπ Νου με τον Πιάτι, κάτι που «αφύπνισε» τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Μέσι σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, για να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Τσάβι.

Μπαρτσελόνα-Λεβερκούζεν 7-1 (Λιονέλ Μέσι)
Η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2011-12, είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και το 3-1 της Μπαρτσελόνα μέσα στην Μπάι Αρίνα. Ωστόσο, στον επαναληπτικό ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε «αγριεμένος» σημειώνοντας για πρώτη (και μοναδική) φορά στην καριέρα του πέντε γκολ σε έναν αγώνα και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής, που κατάφερε κάτι τέτοιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο τέρματα από τον Τέγιο και ένα ακόμη από τον Μπελαραμπί διαμόρφωσαν το εκκωφαντικό 7-1 για τους «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ 4-0 (Λιονέλ Μέσι)
Στο τελευταίο παιχνίδι του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Καμπ Νου, ο Λιονέλ Μέσι φρόντισε να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο. Στο ντέρμπι της πόλης, απέναντι στην Εσπανιόλ, ο σούπερ-Λίο έδωσε μια μοναδική παράσταση, σημειώνοντας και τα τέσσερα τέρματα της Μπαρτσελόνα, στο 4-0 της 37ης αγωνιστικής της La Liga.

Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ 5-1 (Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι)
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Πεπ Γκουραδιόλα έμεινε με ανοικτό το στόμα, χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι ήταν αυτό που συνέβη. Για την 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, τη σεζόν 2015-16, η Μπάγερν ήταν πίσω στο σκορ από την Βόλφσμπουργκ στο ημίχρονο με 1-0. Στην ανάπαυλα αποφασίζει να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος είχε μείνει στον πάγκο για να ξεκουραστεί. Από το 51’ μέχρι το 60’, ο Πολωνός επιθετικός πρόλαβε να σημειώσει πέντε τέρματα, κάνοντας ένα σωρό ρεκόρ και αφήνοντας... άφωνο τον προπονητή του.

 

Τελευταία Νέα