Γκιώνης: Πανηγυρικά στα ημιτελικά του WTT Feeder στο Ντίσελντορφ

Newsroom
Γκιώνης: Πανηγυρικά στα ημιτελικά του WTT Feeder στο Ντίσελντορφ

bet365

Ο Παναγιώτης Γκιώνης με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο WTT Feeder στο Ντίσελντορφ.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης με εντυπωσιακές εμφανίσεις προκρίθηκε στα ημιτελικά του WTT Feeder στο Ντίσελντορφ. Ο 42χρονος Γκιώνης αρχικά την Πέμπτη (24/11) κατέβαλε με 4-0 σετ (11-7, 11-9, 11-9, 12-10) τον Σλοβένο Ντένι Κοζούλ και μπήκε στα προημιτελικά του απλού.

Εκεί βρήκε απέναντί του τον Αιγύπτιο Ομάρ Ασάρ, Νο. 27 στην παγκόσμια κατάταξη και με νέα σπουδαία εμφάνιση επιβλήθηκε με 4-0 σετ (11-9, 11-5, 11-9, 11-4). και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης.

Την είσοδο στο τελικό τη διεκδικεί την Παρασκευή (25/11) απέναντι στον σπουδαίο Ντιμίτρι Οβτσάροφ από τη διοργανώτρια χώρα, το 1ο φαβορί του ταμπλό. Σε μεγάλα τουρνουά της διεθνούς ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι η 4η φορά στην καριέρα του, που μπαίνει στα ημιτελικά του απλού (έχει δύο τίτλους στην Κροατία και μία 3η θέση στη Σουηδία) κι όταν αυτό το καταφέρνει ξανά στα 43 του χρόνια και ταλαιπωρημένος από χρόνιο πρόβλημα στο πόδι, έχει άλλη σημασία. Στην τεχνική καθοδήγηση είναι μαζί του και σε αυτούς τους αγώνες ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Ο Οβτσάροφ ξεπέρασε με 4-2 σετ στα προημιτελικά το εμπόδιο του Ισπανού Αλβάρο Ρόμπλες και γενικά έχει σημειώσει πολύ δύσκολες νίκες για να φτάσει ως εδώ. Στον άλλο ημιτελικό αναμετρώνται ο Γερμανός Μπένεντικτ Ντούντα και ο Γάλλος Καν Ακουζού

Δείτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στο 1:04:10


 

Τελευταία Νέα