Πινγκ πονγκ: Στον τελικό του Europe Trophy ο Παναθηναϊκός!

Newsroom
Πινγκ πονγκ: Στον τελικό του Europe Trophy ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ιστορία γράφει σήμερα ο Παναθηναϊκός στην επιτραπέζια αντισφαίριση καθώς θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα παίξει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έγινε το βράδυ του Σαββάτου (18/06) η πρώτη ελληνική ομάδα, που φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο πινγκ πονγκ.

Συγκεκριμένα, στο Europe Trophy Grand Final, που διεξάγεται στο Χάβιροφ της Τσεχίας, η γυναικεία ομάδα του «τριφυλλιού» κατέβαλλε στα ημιτελικά την Αντβέρπ από το Βέλγιο με 3-0 και προκρίθηκε εμφατικά στον καθοριστικό αγώνα για το τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει την Παρασκευή την τελική 8άδα με δύο νίκες 3-0. Το μεσημέρι του Σαββάτου έκλεισε τα ματς του 1ου γκρουπ απέναντι στην αυστριακή Μπόσεντορφ, κυριάρχησε επίσης με 3-0 και κατέκτησε πανηγυρικά την πρωτιά.

Το βράδυ στους χιαστί ημιτελικούς αντιμετώπισε την Αντβέρπ, η οποία είχε πάρει τη 2η θέση στο 2ο γκρουπ. Επίσης, τη βελγική ομάδα είχε συναντήσει στην πρώτη φάση στη Λετονία και είχε επιβληθεί με 3-0. Το ίδιο κατάφερε και τώρα, παρότι η Αντβέρπ παρουσιάστηκε ελαφρώς ενισχυμένη σε σχέση με την πρώτη φάση.

Στον σημερινό (19/6) τελικό θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Κρουμλόφ που στον άλλο ημιτελικό απέκλεισε με 3-0 την Μπόσεντορφ.

Στο παρελθόν, δύο ομάδες είχαν προχωρήσει μέχρι τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός πάλι το 1974 στο Κύπελλο Κυπελλούχων ανδρών και το Πέρα Αθηνών το 2001 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ανδρών. Ο τελικός με την Κρουμλόφ αρχίζει στις 12:00.

 

Τελευταία Νέα