Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς: Εγκωμίασε τον Γιάννη Σγουρόπουλο

Newsroom
Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς: Εγκωμίασε τον Γιάννη Σγουρόπουλο

bet365

Ο πολύπειρος Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς είχε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γιάννη Σγουρόπουλο.

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς μίλησε στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ με αφορμή την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1.

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης του διπλού μικτού ανδρών-γυναικών, που την τελευταία διετία είναι παράλληλα πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αγωνίστηκε φέτος στον Ίφιτο Πατρών και τον βοήθησε να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Καρακάσεβιτς εγκωμίασε τον τέσσερις φορές πρωταθλητή Ευρώπης των νεαρών ηλικιών Γιάννη Σγουρόπουλο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης πέρσι στη γερμανική Γκρενζάου και τόνισε ότι έχει όλα τα στοιχεία να γίνει τοπ παίκτης.

Με τις τεράστιες γνώσεις του γύρω από το άθλημα ο πολύπειρος και διακεκριμένος Σέρβος αθλητής έδωσε πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όχι μόνο για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά για την παγκόσμια σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται να γίνουν προπονητές κι άλλοι πρώην τοπ παίκτες ώστε να κάνουν την Ευρώπη ακόμα πιο ανταγωνιστική απέναντι στην Ασία και ειδικά την Κίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα