Πινγκ Πονγκ: Η κλήρωση των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Newsroom
Πινγκ Πονγκ: Η κλήρωση των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

bet365

Με Βοσνία και Ουαλία στην β΄ φάση των προκριματικών οι εθνικές του πινγκ πονγκ σε άνδρες και γυναίκες.

Στο Μάλμε της Σουηδίας έγινε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2023 στο πινγκ πονγκ.

Η πόλη του σουηδικού νότου θα φιλοξενήσει το τελικό στάδιο της μεγάλης διοργάνωσης το επόμενο έτος, από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου και θα προηγηθούν τα προκριματικά στάδια, τα οποία βέβαια ενδιαφέρουν και την Ελλάδα.

Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα μετέχουν στη β’ κατηγορία (επίπεδο Β) κι έμαθαν τους αντιπάλους τους κατά το… ήμισυ. Η εθνική ανδρών τέθηκε επικεφαλής στο γκρουπ Β1 και θ’ αντιμετωπίσει τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την ομάδα, που θα επικρατήσει στο 1ο γκρουπ του επιπέδου Γ.

Η εθνική γυναικών είναι επικεφαλής στο γκρουπ Β4 και θα συναντήσει την Ουαλία και την ομάδα, που θα καταλάβει τη 2η θέση στο 2ο γκρουπ του επιπέδου Γ.

Οι υποψήφιες εθνικές ομάδες από το επίπεδο Γ για να συμπληρώσουν τα γκρουπ της Ελλάδας είναι: Η Λιθουανία, η Κύπρος, το Σαν Μαρίνο, η Σκωτία, η Μάλτα ή η Αρμενία από το 1ο γκρουπ για τους άνδρες, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη, το Ισραήλ, το Μαυροβούνιο, η Κύπρος, το Κόσοβο, τα Νησιά Φερόε και η Γεωργία για τις γυναίκες.

Εν τω μεταξύ, η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι μετατέθηκε για το φθινόπωρο, λόγω κορωνοϊού, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022.

 

Τελευταία Νέα