Ο Ολυμπιακός σήκωσε αήττητος την κούπα στο γυναικείο πινγκ πονγκ

Newsroom
Ο Ολυμπιακός σήκωσε αήττητος την κούπα στο γυναικείο πινγκ πονγκ

bet365

Ο Ολυμπιακός νικώντας και τις Σάρισες Φλώρινας με 3-2 πήρε αήττητος το γυναικείο τίτλο στο πινγκ πονγκ.

Δύο ήταν τα βασικά ερωτήματα στην τελευταία αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Αν ο σίγουρος πρωταθλητής Ολυμπιακός θα ολοκλήρωνε χωρίς ήττα τη διοργάνωση κι αν θα κρινόταν η 3η θέση χωρίς να επηρεάσουν τα αποτελέσματα από τους δύο αγώνες, που έχουν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού και θα γίνουν στην πορεία.

Και τα δύο ερωτήματα απαντήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (30/1) στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός, που ξαναπήρε τον τίτλο μετά από το 2018, συνάντησε μεγάλη δυσκολία απέναντι στις Σάρισες Φλώρινας, ώσπου πήρε τη νίκη με 3-2. Έτσι ολοκλήρωσε αήττητος την Α1 γυναικών, απλά δεν κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σε όλους τους αγώνες του.
Στο δεύτερο ερώτημα ο 2ος της κατάταξης Παναθηναϊκός βρήκε επίσης μεγάλη αντίσταση από το Πέρα Αθηνών και το έκαμψε στο τέλος με 3-2. Εκεί κρίθηκε και η 3η θέση υπέρ του ΑΣΕΑ Σάρισες διότι το Πέρα και με νίκη (στο ένα από τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια) με τον ΔΑΟ Ταύρου θα υστερήσει στην ισοβαθμία με την ομάδα της Φλώρινας.

Στην τελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε τρίτη παίκτρια την Αλίκη Κιούφη, ενώ σε σχέση με το ματς του 1ου γύρου, όπου έγινε το μοναδικό σκηνικό στα χρονικά του πρωταθλήματος με τριάδες μόνο από ξένες παίκτριες, οι Σάρισες έπαιξαν με τη νεαρή διεθνή Δέσποινα Άμπα.

Η τελευταία μάλιστα, τοποθετήθηκε στη θέση 1 και σίγουρα πήρε πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε τοπ κλάσης Ευρωπαίες παίκτριες. Δύο νίκες πέτυχε η Σουηδέζα Σέλμπεργκ, μία η Ουκρανή Πεσότσκα (στον πάγκο ήταν η Γκαλία Ντβόρακ και η Λι Φεν), ενώ από τις Σάρισες τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν από την εξαιρετική Ρωσίδα Γκούσεβα και τη Γαλλίδα Λιού.


Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 24

2.Παναθηναϊκός 22

3.Σάρισες Φλώρινας 19

4.Πέρα Αθηνών 17

5.ΑΕΚ 14

6.ΧΑΝΘ 13

7.Δ.Α.Ο. Ταύρου 11

Σημ: Ο ΔΑΟ Ταύρου έχει δύο αγώνες λιγότερους, το Πέρα και η ΑΕΚ από έναν

 

Τελευταία Νέα