Δύο πρόσφυγες στην Ελλάδα, μέλη της ομάδας Προσφύγων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Δύο πρόσφυγες στην Ελλάδα, μέλη της ομάδας Προσφύγων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε τους 6 αθλητές που θα συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο με την ομάδα των Προσφύγων, με δύο από αυτούς να ζουν στην Ελλάδα.

Μετά την ομάδα Προσφύγων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ΔΟΕ ανακοίνωσε την αντίστοιχη ομάδα των Παραολυμπιακών με έξι αθλητές.

Δύο από τους έξι μάλιστα ζουν στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για τον Ιμπραήμ Αλ Χουσεϊν (κολύμβηση), Σύριο που ζει στην Αθήνα και την Αλία Ισσα (στίβος) που επίσης ζει και γυμνάζεται στην Αθήνα.

Οι άλλοι τέσσερις αθλητές που θα συμμετέχουν με την ομάδα των προσφύγων είναι οι: Παρφέτ Χακιζιμάνα (τάε κβον ντο, Μπουρούντι), Αμπάς Καρίμι (κολύμβηση, Αφγανιστάν), β (στίβος, Ιράν) και Ανας Αλ Καλίφα (κανόε, Συρία).

Η ΔΟΕ παρουσίασε τους έξι αθλητές με ένα πολύ ωραίο βίντεο στο οποίο η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε από επώνυμους όπως ο Κρις Μάρτιν, τραγουδιστής των Coldplay, η ηθοποιός Γκούγκου Μπάθα Ρόου, η τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Χέντρικς, ο συγγραφέας Καλίντ Χοσεϊνί ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο Ασμιρ Μπέγκοβιτς.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Τελευταία Νέα