Κουγιουμτσίδης: Στον τελικό και για το τρίτο σερί χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23

 Η ομοσπονδία πάλης πριμοδοτεί τις επιτυχίες των αθλητών της

bet365

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης προκρίθηκε στον τελικό στα 97κ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 στο Μπακού και πάει για το 3ο σερί χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

O Γιώργος Κουγιουμτσίδης συνεχίζει τη συλλογή μεταλλίων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τον Έλληνα πρωταθλητή αυτή τη φορά να εντυπωσιάζει στο Μπακού.

Ο 22χρονος παλαιστής εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό στα 79κ. ελευθέρας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Κουγιουμτσίδης το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) θα αντιμετωπίσει τον Αζέρο, Αλί Τσοκάεφ κι αν τα καταφέρει θα αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης U23 για 3η διαδοχική φορά, μετά τις νίκες του στο Πλόβντιβ το 2022 και στο Βουκουρέστι το 2023.

Στον δρόμο για τον τελικό ο αθλητής, που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αρχικά νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Ιταλό, Ραφαέλε, στα προημιτελικά τον Πολωνό, Ματέουζ Πτζίσκι με 10-0 και στα ημιτελικά τον Ρώσο, Αρσέν Μπαλαγιά με 3-1.

Για το χάλκινο μετάλλιο ο Κουκλάρης

Στο δρόμο των μεταλλίων και της μεγάλης διάκρισης βρίσκεται και ο Άγγελος Κουκλάρης στα 97κ. ελευθέρας. Ο 21χρονος ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Γερμανό, Ράντου Λέφτερ, όμως έφθασε μέχρι τον τελικό, δίνοντας την ευκαιρία στον Κουκλάρη να παλέψει το Σάββατο (25/5) με τον Γεωργιανό, Μαράμπ Σουλεϊμανισβίλι για το χάλκινο μετάλλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα