Πάλη: Καταγγελία Αρζουμανίδη για παράνομη συμμετοχή σωματείου σε αγώνες

Newsroom
Πάλη: Καταγγελία Αρζουμανίδη για παράνομη συμμετοχή σωματείου σε αγώνες

bet365

Ο πρώην πρωταθλητής της πάλης Γιάννης Αρζουμανίδης κατήγγειλε παράνομη συμμετοχή στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα από σύλλογο μόνο και μόνο για να κατοχυρώσει το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.

Ο πρώην πρωταθλητής της πάλης, Γιάννης Αρζουμανίδης, έκανε καταγγελία για σύλλογο ο οποίος στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα στη Λαμία, έλαβε παράτυπα δικαίωμα συμμετοχής, με απώτερο σκοπό, όπως λέει, να αποκτήσει δικαίωμα ψήφου.

Ο Αρζουμανίδης, που πριν μερικούς μήνες παραιτήθηκε από το ΔΣ της ομοσπονδίας, έβαλε κατά της ΚΕΔ λέγοντας ότι αν και ήταν εκπρόθεσμοι τους επέτρεψαν να κάνουν ζύγιση και ζητά να ακυρωθεί η συμμετοχή τους, αλλά παράλληλα να διαγραφούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε άλλους συλλόγους και αθλητές της πάλης.

Η καταγγελία του Αρζουμανίδη

«Το περασμένο Σάββατο στις 12/11/22 πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Αβραβεύτων στη Λαμία. Έκπληξη αποτέλεσε σε όλους η άφιξη ομάδας από τη Σπάρτη με τέσσερις αθλητές κατά τη λήξη των αγώνων με σκοπό να ζυγιστούν. Κυριολεκτικά ο προπονητής μαζί με την ομάδα έφτασε μόνο και μόνο για να κατοχυρώσει το δικαίωμα ψήφου χωρίς να χρειάζεται να συμμετάσχει στην αγωνιστική διαδικασία.

Ο υπεύθυνος από την Κ.Ε.Δ Θεόδωρος Πρεβολαράκης παρά τις ενστάσεις αρκετών συνοδών και προπονητών προχώρησε στη εκπρόθεσμη και αδικαιολόγητη ζύγιση τεσσάρων αθλητών, όσοι ήρθαν δηλαδή, για να πάρουν χαρτί γιατρού και να καταγραφεί η πολυπόθητη «συμμετοχή» με σκοπό τον ψήφο. Την ίδια στιγμή τιμωρείτε με πλημμέλημα και χρηματικά πρόστιμα από 500€ έως 1000€ συλλόγους Πάλης.

Δεν είναι δυνατόν να γίνεται τόσο μεγάλος κόπος για την ένταξη και ολοκλήρωση του μητρώου και να διατίθενται τα χρήματα των επιχορηγήσεων της Γ.Γ.Α. στα πρόστιμα που επιβάλλει αδίκως η Ομοσπονδία επικαλούμενη αυθαίρετα και γενικά άρθρα του καταστατικού. Φαντάζεστε τον ειδικό απολογισμό του 2022 του χρόνου που θα καταγράφει πρόστιμα από ΕΛΟΠ ;

Για όλα τα παραπάνω πρέπει να :

  • Εξετασθεί και να ακυρωθεί η εκπρόθεσμη και αυθαίρετη ζύγιση των αθλητών που έχει καταγράψει η Κ.Ε.Δ.
  • να διαγραφούν άμεσα τα πρόστιμα στους συλλόγους και οι ποινές στους αθλητές.

Με τιμή
Γιάννης Αρζουμανίδης
Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης»

 

Τελευταία Νέα