Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου ο Πιλίδης

Κώστας Ευθυμιάδης
Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου ο Πιλίδης

bet365

Ο Γιώργος Πιλίδης προκρίθηκε στους «4» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης Κ23 μετά από αγώνα θρίλερ.

Ολοταχώς για ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Κ23 στο Βελιγράδι, πάει ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο νεαρός πρωταθλητής έκανε το 3 στα 3 στο πρωινό πρόγραμμα και μετά από ματς θρίλερ στα προημιτελικά εξασφάλισε θέση στην 4αδα της κατηγορίας των 65 κιλών στην ελευθέρα.

Αρχικά, στο ματς για την φάση των «16» πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά μετά την επικράτησή του επί του Ινδού Πάρβιντερ με 4-1 στα σημεία. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο και πήρε το εισιτήριο για τους «8».

Εκεί, αντίπαλος ήταν ο Αρμένιος Χράτσια Μαργκαριάν, σε ένα πολύ πιο δύσκολο διασταύρωμα, στον δρόμο για τον τελικό. Στο πρώτο μισό του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 λόγω ποινής και στα τελευταία τρία λεπτά ήταν υποχρεωμένος να επιτεθεί. Δέχτηκε και δεύτερη παρατήρηση με αποτέλεσμα να είναι πίσω στο σκορ 2-0. Επιτέθηκε στο τελευταίο λεπτό και 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε τους 2 πόντους που ήθελε με λαβή στον αντίπαλο, για να πάρει με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο την πρόκριση στα ημιτελικά!

Εκεί το απόγευμα θα τον περιμένει ο Τούρκος Τσαβίτ Ακάρ.

Στην άλλη σημερινή ελληνική συμμετοχή, ο Χρήστος Χριστοφορίδης αποκλείστηκε στην φάση των «16» καθώς έχασε με τεχνική πτώση (12-2) από τον Ερναζάρ Ακματαλίεφ από το Κιργιστάν, αλλά θα περιμένει να δει αν θα μπει στα ρεπεσάζ.

 

Τελευταία Νέα