Παγκόσμια πρωταθλήτρια για τρίτη φορά η Μαρούλις

Newsroom
Παγκόσμια πρωταθλήτρια για τρίτη φορά η Μαρούλις

bet365

Η Ελεν Μαρούλις κατάκτησε το χρυσό στα 57κ. της πάλης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οσλου.

Μπορεί η Ελεν Μαρούλις στους Ολυμπιακούς Αγώνες να μην υπερασπίστηκε τον τίτλο της, ωστόσο αυτό το έπραξε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης.

Η ελληνικής καταγωγής πρωταθλήτρια που αγωνίζεται για τις ΗΠΑ, κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό σε μεγάλη διοργάνωση, αυτή τη φορά στο Οσλο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στον τελικό των 57κ. αντιμετώπισε την Ινδή Ανσου Μάλικ την οποία και κέρδισε 4-1 στα σημεία, για να πάρει το τρίτο χρυσό στην καριέρα της, στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Μαρούλις, που έγινε… θρύλος στις ΗΠΑ το 2016 στο Ρίο όταν κέρδισε την Γιαπωνέζα Γιοσίντα, μία εκ των κορυφαίων αθλητριών όλων των εποχών στην πάλη, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο. Στο Τόκιο περιορίστηκε στο χάλκινο, ωστόσο τώρα πήρε μια προσωπική ρεβάνς στο Οσλο. Μια διοργάνωση που οριακά πρόλαβε, καθώς είχε διαγνωστεί με κορονοϊό λίγο καιρό πριν.

«Πριν 13 ημέρες βρέθηκα θετική και έχασα το καμπ προετοιμασίας. Δεν ήρθα στη Νορβηγία πριν τους αγώνες, καθώς έπρεπε να μείνω 10 μέρες σε καραντίνα. Δεν είχα μπει καν σε ταπί για προπόνηση. Δεν ήξερα τι να περιμένω εδώ, οπότε το ότι πήρα το χρυσό με κάνει πολύ περήφανη» ανέφερε η Ελληνικής καταγωγής αθλήτρια.

Να τονίσουμε ότι στην διοργάνωση η Ελλάδα έχει πολλές απουσίες καθώς η Πρεβολαράκη είναι τραυματίας, ενώ και στους άνδρες θα έχουμε μόλις 2 συμμετοχές στην ελευθέρα και μία στην ελληνορωμαϊκή.

@Photo credits: United World Wrestling
 

Τελευταία Νέα