Επανεξελέγη αντιπρόεδρος της LEN ο Διαθεσόπουλος

Gazzetta team
Επανεξελέγη αντιπρόεδρος της LEN ο Διαθεσόπουλος

bet365

Αντιπρόεδρος της LEN θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ο Ιταλός Πάολο Μπαρέλι επανεξελέγη πρόεδρος της LEN (ευρωπαϊκή ομοσπονδία υγρού στίβου) αφού επικράτησε στις εκλογές της Κυριακής (8/11) με 86-13 του Γάλλου Ζιλί Σετσιονάλ.

Γενικός Γραμματέας παραμένει ο Βρετανός Ντέιβιντ Σπαρκλς, ενώ ο Ισπανός Φερνάντο Καρπένα εξελέγη νέος ταμίας.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος επανεξελέγη ανιπρόεδρος ενώ θα συνεχίσει να είναι μέλος και του μπιρό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μετά τον Ιούνιο του 2021.

Στη θέση του αντιπροέδρου της LEN θα παραμείνει για τα επόμενα 4 χρόνια.

Αμέσως μετά την επανεκλογή του ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος δήλωσε:

«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή στο πρόσωπο το δικό μου, αλλά και γενικότερα για την ΚΟΕ, τον ελληνικό αθλητισμό και την Ελλάδα, το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη με εξέλεξε για άλλη μια φορά Αντιπρόεδρο στη LEN και μέλος στο μπιρό της FINA.

Διότι είναι σημαντικότατο να εκπροσωπείται η χώρα σου στα υψηλότερα παγκόσμια αθλητικά φόρα στον χώρο των aquatics. Θέλω να ευχαριστήσω τις 52 χώρες - μέλη της LEN για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για άλλη μια φορά, ώστε να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ.

Παράλληλα, ευχαριστώ όλον τον χώρο των ελληνικών αθλημάτων του υγρού στίβου που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορώ να τους εκπροσωπώ τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η όμορφη στιγμή που βιώνω αυτή την ώρα δεν θέλω να με κάνει πικρόχολο για την ίδια μου την πατρίδα και τον ελληνικό αθλητισμό, που μου στέρησε το δικαίωμα να συνεχίσω να προσφέρω δυναμικά στη χώρα μου, όπως θα κάνω για την Ευρώπη και όλον τον κόσμο».

 

Τελευταία Νέα