ΚΟΕ: Συνάντηση Γιαννιώτη - Αγοραστού στην Λάρισα (pic)

Gazzetta team
ΚΟΕ: Συνάντηση Γιαννιώτη - Αγοραστού στην Λάρισα (pic)

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ Σπύρος Γιαννιώτης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό στην Λάρισα.

Το γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού στη Λάρισα επισκέφτηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ και Ολυμπιονίκης της κολύμβησης συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τον Περιφερειάρχη γύρω από θέματα ανάπτυξης των αθλημάτων του υγρού στίβου στα διοικητικά όρια της περιφέρειας.

Η ενημέρωση από τον Σπύρο Γιαννιώτη:

«Επισκέφτηκα την Λάρισα όπου και είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.

Η συζήτηση μας που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα αφορούσε τις προοπτικές ανάπτυξης του υγρού στίβου στην Περιφέρεια.

Ενημερώθηκα για το νέο κολυμβητήριο της Λάρισας το οποίο θα αυξήσει τις προοπτικές άθλησης των νέων της περιοχής αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Θεσσσαλίας.

Επί ημερών του κ. Αγοραστού έχουν "φιλοξενηθεί" στις πόλεις της Θεσσαλίας σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις του υγρού στίβου και στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η παράδοση τα επόμενα χρόνια.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπάρχουν προοπτικές για ακόμη καλύτερες ημέρες όσο αφορά το κομμάτι του αθλητισμού».

Επισκέφτηκα την Λάρισα όπου και είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό. Η...

Δημοσιεύτηκε από Spiros Gianniotis στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
 

Τελευταία Νέα