Την επόμενη εβδομάδα στις πισίνες οι επίλεκτοι της ΚΟΕ

Την επόμενη εβδομάδα στις πισίνες οι επίλεκτοι της ΚΟΕ

bet365

Η ΚΟΕ έδωσε λίστα 116 αθλητών και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν σιγά σιγά οι προπονήσεις τους.

Σε ρυθμό προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα θα εισέλθουν οι αθλητές που έχει δηλώσει η ΚΟΕ ως επίλεκτους στα αθλήματα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων και της τεχνικής κολύμβησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί προς χρήση το ΟΑΚΑ (ανοιχτό κολυμβητήριο) ενώ υπάρχουν σκέψεις και για χρησιμοποίηση κολυμβητήριο και στα νότια η οποία φυσικά θα δεν θα είναι ιδιωτική.

Η ΚΟΕ έχει δηλώσει 116 αθλητές και αθλήτριες για προπόνηση σ' όλη την Ελλάδα όμως θα εισέλθουν σταδιακά. Η προπόνηση στην κολύμβηση θα γίνει σε γκρουπ και χωρίς να υπάρχουν επαφές (δεν πρέπει να βρίσκονται οι αθλητές σε διπλανές διαδρομές) ενώ στην υδατοσφαίριση θα ξεκινήσει χωρίς μπάλα.

Ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με τον covid-19 θα διαμορφώνεται και το πρόγραμμα. Σε περίπτωση έξαρσης θα σταματήσουν και πάλι όλα αυτόματα.

Η ΚΟΕ από την μεριά της θέλει να τελειώσει όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα για να πάρουν μόρια οι αθλητές για τις εξετάσεις ενώ θέλει να τελειώσει και την Α1 Ανδρών και Γυναικών.

 

Τελευταία Νέα