Royal Rumble: Ο McIntyre ταπείνωσε τον Lesnar, ο Edge επέστρεψε και... γκρέμισε το γήπεδο! (pics & vids)

Νίκος Ράλλης
Royal Rumble: Ο McIntyre ταπείνωσε τον Lesnar, ο Edge επέστρεψε και... γκρέμισε το γήπεδο! (pics & vids)

bet365

Φοβερά πράγματα στο 33ο Royal Rumble του WWE, με τον Drew McIntyre να... απογειώνει τον Brock Lesnar εκτός ρινγκ και να ετοιμάζεται για τη Wrestlemania, και τον Edge να επιστρέφει μετά από εννέα χρόνια, σε μία από τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών!

Μπήκαμε και επίσημα σε εποχή Wrestlemania!

Παραδοσιακά, άλλωστε, μετά το Royal Rumble ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το... Μουντιάλ του WWE και αυτή είναι, ανέκαθεν, η καλύτερη περίοδος για τους οπαδούς του wrestling.

Φέτος, όμως και έπειτα από όσα είδαμε στο ''Minute Maid Park'' του Χιούστον τα ξημερώματα της Δευτέρας, άντε να περιμένουμε μέχρι τις 6 Απριλίου, όταν η Φλόριντα θα υποδεχθεί την 36η Wrestlemania.

Διότι, πολύ απλά, στο φετινό Royal Rumble... τα είδαμε όλα!

Καταρχήν, είδαμε τη μεγάλη επιστροφή, που τόσο περιμέναμε, με τις φήμες, οι οποίες είχαν «φουντώσει» τους τελευταίους μήνες, να επιβεβαιώνονται.

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, λοιπόν και ενώ οι γιατροί τού είχαν πει ότι η καριέρα του τελείωσε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Edge διέψευσε τους πάντες και έκανε την επανεμφάνισή του! Αναμφισβήτητα, η στιγμή της βραδιάς και μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, με τον κόσμο στο γήπεδο να κοντεύει να το... γκρεμίσει!

Ο 46χρονος, μάλιστα, που αντάμωσε ξανά με τον παλιόφιλό του, Randy Orton, έφτασε μέχρι την τελευταία τριάδα του μεγάλου αγώνα στο Royal Rumble, πριν τον βγάλει εκτός ο Roman Reigns.

Όπως φαίνεται θα τον βλέπουμε κανονικά από εδώ και πέρα, απλά μένει να μάθουμε το πού: Raw ή SmackDown;

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον νικητή, εδώ είχαμε τη μεγάλη έκπληξη, με τον Drew McIntyre να κερδίζει στο φινάλε τον Reigns και να παίρνει το «εισιτήριο» για τη Wrestlemania, εκεί όπου θα επιλέξει για ποιον τίτλο θα παλέψει, WWE ή Universal.

Λογικά, όμως, για τον πρώτο θα πάει, αφού τον κάτοχό του... ξεφτίλισε!

Ποιος είναι ο κάτοχος του WWE τίτλου; Μα, φυσικά, ο Brock Lesnar!

Το «Κτήνος» μπήκε στο Νο. 1 και απέκλεισε 13 superstars(!), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Braun Strowman -τον οποίο, μάλιστα, πέταξε έξω μαζί με τον Keith Lee από το NXT! Μαζί, για την ιστορία, Strowman και Lee ζυγίζουν πάνω από 300 κιλά.

Ενώ, όμως, όλα έδειχναν ότι ο Lesnar ενδέχεται να το πάει μέχρι τέλους, ο Drew McIntyre τού έριξε ένα συντριπτικό claymore kick και τον... απογείωσε πάνω από το τρίτο σκοινί, σοκάροντας το ίδιο το «Κτήνος», τον ατζέντη του, Paul Heyman και το κοινό, που χοροπηδούσε στις εξέδρες.

Από εκεί και πέρα, ο «Σκωτσέζος Ψυχοπαθής», και με την ψυχολογία υπέρ του, έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα και στο φινάλε, ρίχνοντας άλλο ένα claymore στον -κουρασμένο από το νικηφόρο ματς του με τον King Korbin- Roman Reigns, βγήκε νικητής από το Royal Rumble και έτοιμος να γίνει στη Wrestlemania παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, το Royal Rumble των γυναικών το κατέκτησε η «βασίλισσα» Charlotte Flair, που έμεινε στο τέλος με την Shayna Baszler από το NXT. Λογικά, η 10 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, που ανήκει στο ρόστερ του Raw, θα πάει για τον τίτλο της Becky Lynch.

Η τελευταία, άλλωστε, παρέμεινε πρωταθλήτρια, αφού νίκησε την Asuka, ενώ και η Bayley επικράτησε της Lacey Evans, διατηρώντας τον τίτλο του SmackDown.

Από τη μεγάλη «μάχη» του Daniel Bryan με τον «Δαίμονα» Bray Wyatt, που πάλεψαν δεμένοι μεταξύ τους με ένα σκοινί, νικητής βγήκε ο δεύτερος, που συνεχίζει ως Universal πρωταθλητής -αν και κάτι μας λέει πως ο Bryan θα επιστρέψει...

Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Είπαμε άλλωστε. Μπήκαμε και επίσημα σε εποχή Wrestlemania!

 

Τελευταία Νέα