Ελίνα Τζέγκο: Ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Gazzetta team
Ελίνα Τζέγκο: Ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

bet365

Η Ελίνα Τζένγκο πέτυχε φετινό ρεκόρ (58,72μ) στον ακοντισμό στο Σπλιτ ενώ η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έφτασε και αυτή σε ρεκόρ στο 2021 στην δισκοβολία.

Η νεαρή αθλήτρια που ανήκει στην "Team Future" της Bwin κατέλαβε την έβδομη θέση στον ακοντισμό gυναικών με 58,72 μ., επίδοση που πέτυχε στην τέταρτη προσπάθεια και αποτελεί φετινό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ ξεκίνησε με 49,42 μ., συνέχισε με 56,28 μ. ήταν άκυρη στην τρίτη προσπάθεια και συνέχισε διαδοχικά στα 57,04 μ. και 50,91 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Μαρία Αντρέιτσικ (Πολωνία) με 71,40 μ., που είναι η τρίτη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα και ατομικό της ρεκόρ.

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που ήταν 11η στη δισκοβολία με 56,65 μέτρα. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαδόπουλου ξεκίνησε με 53,65 μ. συνέχισε με 55,03 μ., ήταν άκυρη στην τρίτη βολή κι έπειτα έκανε 56,65 μ. και δύο άκυρες προσπάθειες. Η Αναγνωστοπούλου θα κυνηγήσει στις επόμενες διοργανώσεις τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα