Ο Μουζενίδης έγινε ο 6ος Έλληνας σφαιροβόλος όλων των εποχών

Gazzetta team
Ο Μουζενίδης έγινε ο 6ος Έλληνας σφαιροβόλος όλων των εποχών

bet365

O Οδυσσέας Μουζενίδης με βολή στα 19,92μ πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και την 6η καλύτερη επίδοση στη σφαιροβολία στην χώρα μας.

Φοβερή εμφάνιση από τον Οδυσσέα Μουζενίδη στο 6ο Κύπελλο Ρίψεων που "φιλοξενεί" η Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός πρωταθλητής της σφαιροβολίας που είναι μέλος της "Team Future" της Bwin πέτυχε την 6η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ έστειλε στη δεύτερη προσπάθεια του τη σφαίρα στα 19,92 μ., ωστόσο είχε ήδη ξεπεράσει τον εαυτό του από την πρώτη του βολή που ήταν 19,91 μέτρα.

Ο Μουζενίδης είχε ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 19,46 μ., ωστόσο είχε δείξει από το χειμώνα πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού στον έναν και μοναδικό του αγώνα είχε πετύχει 19,74 μ. και είχε δείξει τις προθέσεις του για τον ανοιχτό. H επίδοση της Θεσσαλονίκης είναι η 3η καλύτερη στο 2021 στην Ευρώπη.

Ο Μουζενίδης έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, εκεί όπου θα κυνηγήσει να σπάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του, το φράγμα των 20,00 μέτρων.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα της κατηγορίας Κ20, ο Κώστας Γεννίκης στην πέμπτη του προσπάθεια σημείωσε 18,55 μ. ξεπέρασε τον εαυτό του κι έκλεισε θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED