Ο νέος ρόλος της Αθανασίας Τσουμελέκα στο «Έτερος Εγώ»

Gazzetta team
Ο νέος ρόλος της Αθανασίας Τσουμελέκα στο «Έτερος Εγώ»

bet365

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Αθανασία Τσουμελέκα δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική με στόχο να διακριθεί στην έβδομη τέχνη.

Η Τσουμελέκα συμμετείχε, με ένα μικρό ρόλο, στο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, που αποτελεί το δεύτερο μέρος της δημοφιλούς τηλεοπτικής ανθολογίας «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή της COSMOTE TV και μέσω του athletestories.gr, μίλησε για αυτή τη νέα της εμπειρία.

«Συνέχισα να κάνω όλα, όσα είχα ξεκινήσει από το 2009, μέχρι που πριν από λίγο καιρό προέκυψε η συμμετοχή μου στη σειρά «Έτερος Εγώ». Η παρουσία μου σ’ αυτήν δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός ότι είμαι η Αθανασία Τσουμελέκα, η πρώην αθλήτρια, πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στο βάδην.

Την πρώτη μέρα του γυρίσματος, είχα ένα κοντινό πλάνο με την ατάκα μου. Εκείνη την στιγμή, ο σκηνοθέτης (Σωτήρης Τσαφούλιας) διαπίστωσε ότι κάπου είχε δει ξανά το πρόσωπό μου.

Στο διάλειμμα με πλησίασε, με ρώτησε και, αφού πρώτα μου έδωσε συγχαρητήρια για τις επιτυχίες μου στον αθλητισμό, είπε: «Γιατί δεν πέρασες από κάστινγκ να πάρεις έναν μεγαλύτερο ρόλο, αφού τα “λες” και “γράφει” το πρόσωπό σου στην κάμερα»;

«Δεν το ήξερα», απάντησα με κατεβασμένο το κεφάλι και χαμογέλασα.

Πριν το «Έτερος Εγώ», είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις, ξανά ως βοηθητική ηθοποιός (μου ακούγεται πιο ωραίο από το κομπάρσος), από εκείνες που κάνουν όλοι οι ηθοποιοί στο ξεκίνημά τους.

Στο φιλμ «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, σε μία ιταλική ταινία με τίτλο «Born to be murdered» , της οποίας ένα από τα γυρίσματα έγινε στην Αθήνα, σε μία ταινία μικρού μήκους, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως πιλότος για τη δημιουργία ενός φιλμ, και στο «Μετρώντας τα αστέρια», ταινία του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα, καθηγητή μου στην Δραματική Σχολή στο μάθημα του κινηματογράφου, η οποία αφηγείται την πορεία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τώρα, θα αρχίσω να το «ψάχνω» περισσότερο με την υποκριτική.

Μ’ αρέσει, άλλωστε, αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Βέβαια, δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο των επαγγελματιών ηθοποιών, αλλά, από την στιγμή που έχω αποφασίσει να ασχοληθώ, θέλω να το κάνω σωστά και καλά. Όπως όλα, όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα