Τους τα χάλασε η βροχή στο Ίνσμπουργκ

Gazzetta team
Τους τα χάλασε η βροχή στο Ίνσμπουργκ

bet365

Σε ένα γνώριμο για εκείνον μέρος, στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας, βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου να αγωνιστεί στο street event, που ανήκει στη σειρά αγώνων Golden Fly.

Παρόλα αυτά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους άλτες του επί κοντώ να κάνουν τον αγώνα τους όπως θα ήθελαν, αφού η βροχή που ξέσπασε λίγο μετά τα πρώτα άλματα του αγώνα οδήγησε τους διοργανωτές στην διακοπή του αγωνίσματος για αρκετή ώρα, γεγονός που επηρέασε τους περισσότερους αθλητές, ανάμεσα σε αυτούς και τον άλτη του Δημήτρη Κυτέα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, με την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο πέρασε με την δεύτερη τα 5,10 μ., ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε να ξεπεράσει τα 5,30 μ. κι ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στη διοργάνωση. Οι άλτες του επί κοντώ δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τον βαρύ από την βροχή διάδρομο, αλλά και το βρεγμένο στρώμα, στο οποίο έπεφταν σε κάθε τους προσπάθεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα