Τζένγκο: «Η δουλειά μου δεν είναι να αποδίδω ευθύνες»

Gazzetta team
Τζένγκο: «Η δουλειά μου δεν είναι να αποδίδω ευθύνες»

bet365

Η Ελίνα Τζένγκο τοποθετήθηκε για το γεγονός πως η WA δεν μέτρησε ως παγκόσμιο ρεκόρ της Ελληνίδας αθλήτριας στη Τοξοβολία.

Την 1η Αυγούστου 2020 η Ελίνα Τζένγκο αγωνιζόμενη στους "Ζωσιμάδες" στα Ιωάννινα έστειλε το ακόντιο της στα 63,96μ που ήταν νέο παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων στο αγώνισμα. Ωστόσο η WA δεν το μέτρησε ως παγκόσμιο ρεκόρ, με την ίδια να τοποθετείται μέσω facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ20 στα Ιωάννινα αναδείχθηκα πρώτη στον ακοντισμό νεανίδων με νικητήρια βολή στα 63,96. Βολή που αποτέλεσε τόσο πανελλήνιο, όσο και νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Παρόλα αυτά όμως με θλίψη ενημερώθηκα σήμερα πως η επίδοση μου δεν ίσχυσε λόγο της καθυστέρησης του ντόπινγκ κοντρόλ καθώς δεν υπήρχε επιτελείο δειγματοληπτών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά την επίδοση μου ήμουν έτοιμη να εκπληρώσω τον οποιοδήποτε έλεγχο μου ζητούνταν κάτι το οποίο μου ζητήθηκε την άλλη μέρα. Εγώ ακολούθησα όλες τις οδηγίες του εθνικού προπόνηση ο οποίος επικοινώνησε και ειδοποίησε την ΕΣΚΑΝ για την επίδοση μου απευθείας μετά τον αγώνα μου. Η δουλειά μου δεν είναι να αποδίδω ευθύνες ούτε να εξαπολύω κατηγορίες παρόλο που η δημιουργηθείσα κατάσταση βλάπτει έμενα. Έχω πίστη τόσο στην ομοσπονδία όσο και στους αθλητικούς θεσμούς της χώρας για την επίκληση του θέματος που έχει προκύψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τελευταία Νέα