Πάτρα 2020: Τραυματίστηκε η Ντραγκομίροβα

Gazzetta team
Πάτρα 2020: Τραυματίστηκε η Ντραγκομίροβα

bet365

H Αναστασία Ντραγκομίροβα τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά διακομίστηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της Αναστασίας Ντραγκομίροβα η οποία τραυματίστηκε το πρωί της Τρίτης στο γόνατο στη διάρκεια του ακοντισμού.

Η νεαρή αφού εξετάσθηκε από τον γιατρό των αγώνων, μετέβη στο νοσοκομείο Πάτρας, όπου στις εξετάσεις που της έγιναν διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, που να εμπνέει ανησυχία. Παρόλα αυτά η αθλήτρια, δεδομένο του ότι πλέον βρίσκεται εκτός τροχιάς του ρεκόρ, θα κάνει μια συντηρητική παρουσία στο 800άρι, με το οποίο θα κλείσει την παρουσία της στη διοργάνωση.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ τραυματίστηκε στην πρώτη της βολή κι επέλεξε στη συνέχεια να αφήσει τις επόμενες δύο.

Στη δεύτερη ημέρα των αγώνων, η Ντραγκομίροβα σημείωσε 5,98 μ. (-0,1) στο μήκος, ενώ στην...μισή βολή του ακοντίου πέτυχε 26,99 μ. και προηγείται με 4.886 βαθμούς.

Με την ολοκλήρωση των πρωινών αγωνισμάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων στην Πάτρα, η Σοφία Υφαντίδου (Βικέλας Βέροιας) πέρασε στην πρώτη θέση στο 7αθλο γυναικών με 4.570 βαθμούς.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια του επτάθλου σημείωσε 5,68 μ. (0,3) στο μήκος κι έπειτα έστειλε το ακόντιο στα 55,21 μέτρα. Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρίσκεται η Στέλλα Τζικανούλα (ΑΣ Τιτάν Σερβίων) με 4.438 β. και στην τρίτη η Μαρία Ζαχαρούδη (ΟΚΑ Καβάλας) με 4.272. Στους άνδρες ηγείται ο Άγγελος - Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 6.05 3 και ακολουθεί ο δίδυμος αδελφός του, Αντώνης Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 5.759.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 5.744 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα