Η Κατερίνα Δαλάκα στην καραντίνα έγινε ακόμα πιο fit (vid)

Gazzetta team
Η Κατερίνα Δαλάκα στην καραντίνα έγινε ακόμα πιο fit (vid)

bet365

To gazzetta.gr βρήκε την πρωταθλήτρια της bwin στην Κατερίνη και μίλησε μαζί της για όλα.

Από τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και γυμνασμένη όσο δεν πάει! Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την καραντίνα περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και δεν το κρύβει.

Τη βρήκαμε στο πατρικό της στην Κατερίνη και μέσω Zoom μιλήσαμε για όλα.

Πώς πέρασε στην καραντίνα, τι σειρές είδε, πόσο γυμνάστηκε, πόσα μπάνια έχει κάνει και βέβαια για το μεγάλο στοίχημά της: το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Θέτει σαν μεγάλο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ελπίζει να γίνει τον Αύγουστο, κορονοϊού επιτρέποντος φυσικά, και είναι ήδη έτοιμη για το χρυσό!

Η Κατερίνα, που έχει πάντα στο πλευρό της τη bwin, δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να πετύχει τους στόχους της, κάτι που θα διαπιστώσετε και εσείς στην συνέντευξη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED