Νέα σταθερή εμφάνιση από τον Κώστα Φιλιππίδη με 5,52 μ.

Gazzetta team
Νέα σταθερή εμφάνιση από τον Κώστα Φιλιππίδη με 5,52 μ.

bet365

Στο Τορούν της Πολωνίας βρέθηκαν σήμερα δύο πρωταθλητές του επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Εμμανουήλ Καραλής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Copernicus Cup.

Ο Φιλιππίδης συνέχισε τις σταθερές εμφανίσεις του, αφού ξεπέρασε τα 5,52 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Ο έμπειρος αθλητής πέρασε με την πρώτη το 5,32 μ. ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα και μετά το 5,52 μ. έχασε οριακά την προσπάθεια στα 5,62 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθώς σε ένα από τα δοκιμαστικά έπεσε στη βαλβίδα κι ένοιωσε μια μικρή ενόχληση στο πόδι του και δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα στο ISTAF του Βερολίνου στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ ο Καραλής έχει προγραμματίσει την επόμενη εμφάνιση του για την Τρίτη (11/2) στο Λοτζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα