Με Βλαχόπουλο και Νικολαΐδη πρωταθλήτρια Ιταλίας η Μπρέσια

Με Βλαχόπουλο και Νικολαΐδη πρωταθλήτρια Ιταλίας η Μπρέσια

bet365

Η Μπρέσια του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Νικολαϊδη επικράτησε με 3-1 στους τελικούς της Προ Ρέκο και "έσπασε" το σερί των 14 πρωταθλημάτων της ομάδας της Γένοβα.

Άθλος από την Μπρέσια στην Ιταλία.

Η ομάδα που αγωνίζονται ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Δημήτρης Νικολαΐδης έγραψε ιστορία στην Ιταλία αφού τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το σερί των 14 πρωταθλημάτων της Προ Ρέκο.

Η Μπρέσια επικράτησε με 3-1 στη σειρά των τελικών της Προ Ρέκο και σφράγισε τον τίτλο στον 4ο τελικό στην έδρα της κερδίζοντας με 11-10. Στο παιχνίδι αυτό δεν αγωνίστηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος ο οποίος ήταν εξαιρετικός στους τελικούς, λόγω προβλήματος τραυματισμού (πλευρά) αλλά η ομάδα έφτασε στην κούπα. O Νικολαϊδης πέτυχε 1 γκολ.

Η Προ Ρέκο κατακτούσε τον τίτλο από το 2006 έως το 2019 ενώ το 2020 δεν τελείωσε η διοργάνωση λόγω covid-19. Με την Προ Ρέκο αγωνίστηκε και ο Μάρκο Μπίγιατς που είναι κοντά στον Ολυμπιακό αλλά δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις τους.

Στον 1ο τελικό με 4 γκολ του Βλαχόπουλου (1 Νικολαϊδης) η Μπρέσια κέρδισε με 9-8 εκτός έδρας την Προ Ρέκο. Στον 2ο η ομάδα της Γένοβα επικράτησε με 8-4. Στον 3ο η Μπρέσια κερδίζει στα πέναλτι με 15-13 (2 γκολ Βλαχόπουλος) και ολοκληρώνει τον θρίαμβο της στον 4ο τελικό.

Πρωταθλήτρια η Μλάντοστ

Τεράστια ανατροπή στην Κροατία. H Μλάντοστ βρέθηκε πίσω με 0-2 στη σειρά των τελικών από τη Γιουγκ αλλά με 3 σερί νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα που είναι το 1ο της μετά από το 2008!

Πρωταγωνιστής στον 5ο τελικό στο Ντουμπρόβνικ τον οποίο κέρδισε με 12-11 στα πέναλτι η Μλάντοστ ήταν ο Άντρο Μπούσλιε που επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης αμυντικός ήταν πρώτος σκόρερ με 2 γκολ.

Τη νίκη στα πέναλτι έδωσε ο Ράντου ενώ ο Φάτοβιτς είχε χάσει πέναλτι για την Γιουγκ. Ένα γκολ πέτυχε ο Παπαναστασίου για την Γιουγκ.

Foto A.Masini DeepBlueMedia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άντρο Μπούσλιε: Ο παγκόσμιος «Μίδας» επιστρέφει στον Ολυμπιακό

 

Τελευταία Νέα