Βλάχος: «Καλό προβάδισμα το 2-0 αλλά θέλουμε και 3η νίκη» (vids)

Gazzetta team
Βλάχος: «Καλό προβάδισμα το 2-0 αλλά θέλουμε και 3η νίκη» (vids)

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Θόδωρου Βλάχου και της Βουλιαγμένης Χρβόγιε Κόλιανιν μετά από τον 2ο τελικό της Α1 Ανδρών πόλο στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός πήρε πλέον προβάδισμα 2-0 νίκες στους τελικούς της Α1 Ανδρών πόλο μετά από την επικράτηση του με 11-9 στον 2ο τελικό με την Βουλιαγμένη αλλά για τον προπονητή του δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα.

Ο Θόδωρος Βλάχος είπε: «Περίμενα ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στο 2ο παιχνίδι. Προσπάθησα να πω στα παιδιά ότι σήμερα είναι το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Έχουμε προβάδισμα αλλά πρέπει να φτάσουμε στις 3 νίκες.

Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα μας. Είχαμε σε αρκετά σημεία ένα προβάδισμα 3-4 γκολ που σου δίνει καλή ψυχολογία. Στον παραπάνω θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ποσοστό.

Πήραμε αυτό που θέλαμε αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η Βουλιαγμένη θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να έχει ελπίδες. Είμαστε καλύτεροι στα 2 παιχνίδια αλλά θέλει δουλειά στο μυαλό».

Κόλιανιν: «Μας λείπει η εμπειρία»

Από την άλλη ο Χρβόγιε Κόλιανιν σημείωσε: «Θα δίνουμε τα πάντα όσο είμαστε ζωνταντοί. Στο 1ο παιχνίδι δεν μπήκαμε καν και είχαμε προσωπικά λάθη. Εμείς ήμασταν κακοί και δεν είναι τόσο καλύτερος ο Ολυμπιακός.

Σήμερα ήμασταν λίγο πιο καλά. Αλλά είδα ότι η μια ομάδα δεν δέχτηκε ούτε ένα επιθετικό αλλά εμείς δεχτήκαμε δέκα. Πρέπει να κάνουμε μάλλον διαφοτερική προπόνηση γιατί δεν μας βγαίνει.

Μας λείπει η εμπειρία. Η διαφορά είναι η εμπειρία του Ολυμπιακού στους τελικούς».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα