ΚΟΕ: Στο ψάξιμο για προπονητή της εθνικής ανδρών στη μετά Τόκιο εποχή

ΚΟΕ: Στο ψάξιμο για προπονητή της εθνικής ανδρών στη μετά Τόκιο εποχή

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος όπως όλα δείχνουν μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα συνεχίσει στην εθνική πόλο ανδρών και ήδη υπάρχουν επαφές με ξένους προπονητές για να καλυφθεί η θέση.

Επαφές με προπονητές από το εξωτερικό έχουν ξεκινήσει στελέχη της ΚΟΕ προκειμένου να βρεθεί ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Θόδωρος Βλάχος που είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που οδήγησε την ομάδα στο βάθρο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ έχει και 2 προκρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2016, 2021) όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν αφού η νέα διοίκηση Γιαννόπουλου έχει δεσμευτεί να μην δουλεύουν σε συλλόγους οι προπονητές των εθνικών ομάδων.

Ο έμπειρος προπονητής δουλεύει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα συζητήσει με την διοίκηση του συλλόγου για την επόμενη ημέρα.

Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες μας από την ΚΟΕ έχουν έρθει σε επαφή με τον Κροάτη Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ ο οποίος είναι στη Γιουγκ αλλά προετεραιότητα του είναι να μείνει στην ομάδα του Ντουμπρόβνικ και στο μέλλον να αναλάβει την εθνική Κροατίας.

Άλλος ένας προπονητής είναι ο Ισπανός Τσους Μαρτίν ο οποίος ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελονέτα. Ο αδελφός του είναι προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας των ανδρών.

Όσο αφορά τις γυναίκες, η ΚΟΕ θα συζητήσει με τον Χάρη Παυλίδη, ο οποίος είναι στον Ολυμπιακό και φυσικά πρέπει ν' αφήσει την ομάδα του Πειραιά για να αναλάβει την εθνική γυναικών με στόχο να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, μετά από τις αποτυχίες του 2008, του 2016 και του 2021.

 

Τελευταία Νέα