Λούδης στο gazzetta.gr: «Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Λούδης στο gazzetta.gr: «Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης αναλύει στο gazzetta.gr τους δυο μονομάχους των τελικών της Α1 Ανδρών πόλο, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Ο Κώστας Λούδης είναι ο προπονητής που οδήγησε για πρώτη φορά τον ΓΣ Περιστερίου στην Α1 Ανδρών πόλο αλλά και στα Κύπελλα Ευρώπης.

Το Περιστέρι αρχίζει την Τρίτη τους αγώνες του για την 3η θέση στην Α1 με τον Απόλλων αλλά την ίδια ημέρα ξεκινούν στο Λαιμό και οι τελικοί του πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός. Η Βουλιαγμένη έχει το πλεονέκτημα έδρας και θα "φιλοξενήσει" τον τελικό της Τρίτης (11/5) στην έδρα της στο Λαιμό και εν συνεχεία η σειρά θα πάει στον Πειραιά (13/5) και ξανά στη Βουλιαγμένη (15/5).

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Λούδης έπαιξε τρεις φορές στην περίοδο με τη Βουλιαγμένη και μια με τον Ολυμπιακό και αναλύει στo gazzetta.gr τις "μάχες" των τελικών. Παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και πρώην προπονητής της Βουλιαγμένης με την οποία και κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό το 2017 έχει πολλά και σημαντικά να πει.

«Η διαφορά σίγουρα των δυο ομάδων δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Μειώθηκε το μπάτζετ του Ολυμπιακού και δεν έχει τους πολύ δυνατούς ξένους που είχε τα προηγούμενα χρόνια», σημειώνει αρχικά ο Κώστας Λούδης.

Εν συνεχεία χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και ας μην έχει αβαντάζ έδρας. Δεν παίζει ρόλο η έδρα σ' αυτούς τους τελικούς. Ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρους παίκτες και το πιο σημαντικό έχει τον κορμό της εθνικής ομάδας και τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια».

Όσο αφορά την Βουλιαγμένη σημειώνει: «Έχει δυο πολύ έμπειρους παίκτες, τον Αφρουδάκη και τον Μυλωνάκη αλλά από εκεί και πέρα ένα νεανικό ρόστερ. Η διαφορά από τον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλη αλλά δύσκολα μπορεί να τον κερδίσει τρεις φορές».

Τα δυνατά σημεία των ομάδων: «Για τον Ολυμπιακό είπαμε είναι η συνοχή και η εμπειρία σε τελικούς. Έχει μέταλλο αυτή η ομάδα. Από την άλλη η Βουλιαγμένη έχει πάθος και δίψα για έναν τίτλο. Σαφώς και δεν έχει απέναντι της μια ομάδα πανίσχυρη όπως ο Ολυμπιακός των περασμένων ετών αλλά οι Πειραιώτες έχουν γνώση τελικών και ξέρουν πως θα κερδίσουν τον τίτλο».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα