ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-18: Στα ημιτελικά και στην Ευρώπη ο Απόλλων

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-18: Στα ημιτελικά και στην Ευρώπη ο Απόλλων

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης διπλασίασε τις νίκες του επί του ΠΑΟΚ και εξασφάλισε μια θέση στην Ευρώπη αλλά και στους ημιτελικούς της Α1 Ανδρών όπου θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Με 2-0 νίκες επί του ΠΑΟΚ ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών πόλο.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 18-6 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης στον 2ο αγώνα της Α' φάσης και έτσι εξασφάλισε την είσοδο του στα ημιτελικά αλλά και την έξοδο του στα Κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2021-22.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη θα παίξει μειονέκτημα έδρας απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό στα ημιτελικά με την σειρά (2 νίκες) να αρχίζει στις 5/5 στον Πειραιά.

Θυμίζουμε ο ΓΣ Περιστερίου και ο Υδραϊκός θα παίξουν και 3ο παιχνίδι την Κυριακή στο Περιστέρι και ο νικητής θα συναντήσει την Βουλιαγμένη στα ημιτελικά.

Στο μεταξύ το παιχνίδι της Α1 Γυναικών (13η) του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη αναβλήθηκε λόγω κρούσματος covid-19.

Τα οχτάτάλεπτα: 0-3, 2-4, 4-6, 0-5.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας 2, Ραντίγεβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Νάνος, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Κουγιούνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας 1, Μπόουεν 2, Γούνας 4, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Κίτσος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα