ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 16-15: Νίκη ελπίδας με υπογραφή Νίνου

Gazzetta team
ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 16-15: Νίκη ελπίδας με υπογραφή Νίνου

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδος επικράτησε με 16-15 της Ολλανδίας στη Βουδαπέστη σ' αγώνα του World League και διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στα τελικά. Η Ειρήνη Νίνου ισοφάρισε και πέτυχε και το γκολ της νίκης στο φινάλε.

Με πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Νίνου η Ελλάδα επικράτησε με 16-15 της Ολλανδίας σ' αγώνα της προκριματικής φάσης του World League που διεξάγεται στη Βουδαπέστη και ελπίζει σε πρόκριση στο Super Final.

Η νεαρή διεθνής πολίστρια της Βουλιαγμένης ισοφάρισε σε 16-16 στα 52'' και στη συνέχεια με γκολ της στα 2'' χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα.

Η ομάδα μας έχει φτάσει τους 9β (6 αγώνες) και στην 3η θέση (αφού πήρε στα χαρτιά τους αγώνες με Ιταλία και Γαλλία αποχώρησαν λόγω covid-19) αλλά δεν έχει άλλα παιχνίδι και θα περιμένει τι θα κάνουν η Ολλανδία και η Ρωσία.

Ο όμιλος της Βουδαπέστης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27/3. Η Ρωσία μετά από 4 αγώνες έχει 6 βαθμούς και θα παίξει με την Ισπανία και την Ολλανδία. Από την άλλη η Ολλανδία με 6β σε 4 αγώνες εκτός από τη Ρωσία (27/3) θα παίξει με την Ισπανία.

Τα οχτάλεπτα: 4-4, 3-5, 5-3, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 2, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 3, Σιούτη, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

 

Τελευταία Νέα