ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-8: Τραγική εμφάνιση και 3η ήττα στη Ρώμη

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-8: Τραγική εμφάνιση και 3η ήττα στη Ρώμη

bet365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 9-8 και από την Μαρσέιγ στη Ρώμη και μπαίνει σε περιπέτειες όσο αφορά την πρόκριση του στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τετάρτη (21:15) παίζει με την Ορτίτζια.

Άλλη μια ήττα την 3η σε 5 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε στην Όστια της Ρώμης ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά μετά από την Προ Ρέκο ηττήθηκε με 9-8 και από την Μαρσέιγ αλλά παραμένει στην 3η θέση του 1ου ομίλου με 6β.

Ο Ολυμπιακός κρατάει ακόμη την τύχη στα χέρια του αλλά για να έχει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στο Final-8 θα πρέπει να κερδίσει την Ορτίτζια (3/3) και την Σπαντάου (4/3).

Πλέον μετά από 5 αγώνες η Σπαντάου και η Μαρσέιγ έχουν από 4β ενώ η Ορτίτζια που ηττήθηκε με 12-6 από την Σπαντάου θα παίξει το τελευταίο της χαρτί με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου που δεν είχε "φρεσκάδα" και "καθαρό μυαλό" ήταν προβλέψιμη στο παιχνίδι της και κυνηγούσε όλη την ώρα την Μαρσέιγ.

Είναι κομβικά τα 2 επόμενηα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό αφού στην 3η φάση τον Απρίλιο θα έχει την Προ Ρέκο και την Γιουγκ (και την Μαρσέιγ) και θα είναι πιο δύσκολο να κυνηγήσει εκεί την πρόκριση.

Αφλογιστία...

Στο 1ο οχτάλεπτο, καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού είχαν κακές επιλογές στην επίθεση με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει 0/2 στον παίκτη παραπάνω.

Έβγαλε αντίδραση

Ο Καμαράσα στο 7.36' του 2ου θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και στο 6.24' ο Σπάιτς θα πετύχει το 2-0. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει λάθη στην άμυνα και ο Ντούρνιτς θα "γράψει" το 3-0 στο 5.32.

Μετά από 13' ο Ολυμπιακός βρίσκει δίχτυα με τον Κάκαρη στον παραπάνω και μειώνει σε 3-1 (3.10). O Μαξ Ίρβινγκ μειώνει σε 3-2 στο 1.31' και ο έτερος Αμερικανός του Ολυμπιακού ο Ντάουμπε στον παραπάνω ισοφαρίζει σε 3-3 στα 31΄΄ πριν το φινάλε!

Ο Σπάιτς με το 2ο του γκολ "γράφει" το 4-3 στα 12''.

Έμεινε ζωντανός

Στο 6.41 του 3ου ο Κοβάτσεβιτς με ψηλοκρεμαστό σουτ θα αυξήσει τη διαφορά στα 2 γκολ (5-3) και με τον Βουκίσεβιτς η Μαρσέιγ θα φτάσει στο 6-3.

Ο Μαξ Ίρβινγκ μειώνει σε 6-4 στο 5.23' σε επίθεση στον παίκτη παραπάνω αλλά ο Ντάουμπε στην επόμενη επίθεση θα χάσει νέα επίθεση στον παραπάνω και θα χρεωθεί και αποβολή.

Με επίθεση με 2 παίκτες παραπάνω ο Ολυμπιακός μειώνει σε 6-5 με τον Στέλιο Αργυρόπουλο στο 2.41. Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει σε 6-6 με τον Ντάουμπε από τα αριστερά στο 2.08'.

Στο 1.22' ο Βερνού στον παραπάνω "γράφει" το 7-6 αλλά ο Γενηδουνιάς σκοράρει με σουτ-λόμπα για το 7-7 στα 54'' πριν το φινάλε του 3ου.

Αδύναμος να αντιδράσει

Το 8-7 είναι για την Μαρσέιγ με τον Βουκίτσεβιτς στον παραπάνω στην 1η επίθεση του 4ου και στο 6'37 πάλι στον παραπάνω ο Πρλαϊνοβιτς θα "γράψει" το 9-7.

Ο Ίρβινγκ στο 1.08' μειώνει σε 9-8.

Τα οχτάλεπτα: 0-0, 4-3, 3-4, 2-1.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λάζοβιτς, Τσούσκοβιτς, Βανπεπεστράετε, Σπάιτς 2, Πρλαϊνοβιτς 1, Βερνού 1, Κρουσιλά, Ντούρντις 1 , Ολιβόν, Κόβατσεβιτς 1, Βουκίσεβιτς 2, Καμαράσα 1, Χοβνανισιάν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Ντάουμπε 2, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 1 , Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Καπότσης , Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 3 , Γαλανόπουλος.

Βλάχος: «Να ξαναγίνουμε ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κάναμε μια δεύτερη ήττα σήμερα που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Νιώθουμε ότι ξεκινήσαμε την χρόνια πέντε μέρες πριν.

Προσπαθούμε και βρίσκουμε αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα δυο πρώτα παιχνίδια, με τους επτά διεθνείς παίκτες καταπονημένους και άδειους, από το Ρότερνταμ και το προολυμπιακό τουρνουά, δύο ξένους που έχουν να παίξουν μαζί μας από τον Δεκέμβριο και την πρώτη φάση του Champions League και τελικά ξανά προσαρμόζονται στην ομάδα μας. Καθώς και πέντε παιδιά που είναι σε αγωνιστική απραξία από τον Νοέμβριο.... και κάνουν μια προπόνηση την ημέρα. Παρ όλα αυτά μέχρι τώρα νιώθουμε ότι θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν μπορούμε.

Και τελικά δεν μπορούμε όχι μόνο για τα, όσα παραπάνω συμβαίνουν τους τελευταίους πέντε μήνες αλλά και γιατί οι αντίπαλοι μας ήταν η πανίσχυρη Ρέκο και η Μαρσέϊγ των επτά ξένων. Χρειαζόμαστε πάλι χρόνο να δουλέψουμε και να θυμηθούμε πως παίζουμε όλοι μαζί. Κάθε μέρα όμως σε κάθε παιχνίδι κρίνεται και κάτι, όπως και εμείς οι ίδιοι. Τα επόμενα δύο παιχνίδια έχουν τη μορφή τελικών για εμάς και πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να παίξουμε με πάθος και αυτοπεποίθηση. Όπως είπα και πριν έρθουμε εδώ στην Όστια, ότι η τετράδα αυτών των αγώνων μπορεί να διαμορφώσει την τελική κατάταξη σε μεγάλο βαθμό.

Από την επόμενη ημέρα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε πάλι όλοι μαζί ώστε να ξαναγίνουμε ομάδα. Και επιτελούς να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα, πρωτάθλημα δηλαδή!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα