Κραβαρίτης: «Ας αποφύγουμε τα σενάρια και ας κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Gazzetta team
Κραβαρίτης: «Ας αποφύγουμε τα σενάρια και ας κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

bet365

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, έκανε μετά το ματς της Εθνικής πόλο των ανδρών δηλώσεις στην σελίδα της κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
Η τοποθέτηση του Κραβαρίτη: «Εμφανιστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας που πάντα υπάρχει το άγχος και η πίεση. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη το απόγευμα το Μαυροβούνιο, μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν μονίμως στις μεγάλες διοργανώσεις του πλανήτη. Είναι μια ομάδα ισοδύναμη με μας. Θα πάμε χωρίς άγχος στο παιχνίδι αυτό, αφού γνωρίζουμε ότι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα θα κριθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας, θα αποφύγουμε την πανίσχυρη Κροατία στον ημιτελικό του Σαββάτου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Κροάτες και ποιον αντίπαλο θα θελήσουν να επιλέξουν για τον ημιτελικό του Σαββάτου. Εμάς ή τους Μαυροβούνιους; Άρα ας αποφύγουμε τα σενάρια. Ας κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει πολύς δρόμος για την πρόκριση. Πριν τον ημιτελικό υπάρχει ο προημιτελικός. Στον άλλο όμιλο ( τον δεύτερο) τα παιχνίδια είναι όλα ανοικτά. Κανείς δεν γνωρίζει ποια ομάδα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την Παρασκευή στον προημιτελικό».
- Η φωτογραφία είναι από το site της ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED