Στην Βερόνα για την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Στην Βερόνα για την πρόκριση η Βουλιαγμένη

bet365

Για την Βερόνα της Ιταλίας ταξίδεψε η Βουλιαγμένη θέλοντας να επιστρέψει την Κυριακή με την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.

Η Βουλιαγμένη έχει δύσκολο έργο στη Βερόνα, όπου θα αντιμετωπίσει δύο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες των τελευταίων ετών, την ισπανική Σαμπαντέλ και την ουγγρική Ντουναϊσβάρος, αναζητώντας το ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης που δίνει ο Όμιλος. (Η γερμανική Σπαντάου απέσυρε τη συμμετοχή της).

Η προπονήτρια Άντι Μελιδώνη δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τα εμπόδια στη Βερόνα θα είναι υψηλά, οι δύο αντίπαλοί μας είναι μεγαθήρια, ενώ υπάρχουν και οι δυσκολίες της ελλιπούς προετοιμασίας λόγω του lockdown για μεγάλο διάστημα στις προπονήσεις μας, η έλλειψη αγώνων και η σχετικά κακή ψυχολογία των διεθνών μας παικτριών μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα βρούμε ρυθμό και υπάρχει τεράστια πίστη για την πρόκριση».

Το πρόγραμμα του ΝΟΒ στην Βερόνα:

Σάββατο 6 Φλεβάρη:

ΝΟΒ – Σαμπαντέλ 5μμ

Κυριακή 7 Φλεβάρη:

ΝΟΒ – Ντουναϊσβάρος 11πμ

Προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα