Λοράντος για ημιτελικό: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών, θα κρίνει μια 4ετία»

Gazzetta team
Λοράντος για ημιτελικό: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών, θα κρίνει μια 4ετία»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Τεό Λοράντος, μίλησε στην ΕΡΤ-3 για τον αγώνα δίχως αύριο του Σαββάτου στο προ ολυμπιακό της Τεργέστης.

Ως παίκτης είχε την τιμή να είναι μέλος των εθνικών ομάδων της Ελλάδος που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, του 1996 και του 2000.

Ο Τεό Λοράντος φιλοδοξεί να γίνει το Σάββατο (23/1) ο πρώτος προπονητής μετά από το 2008 και τον Κούλη Ιωσηφίδη που θα οδηγήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών μίλησε στην ΕΡΤ-3 για τον ημιτελικό του Σαββάτου (19:00, ERT 3) με την Ολλανδία (ή το Καζακστάν) εκεί όπου ο νικητής θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Γνωρίζουμε ότι ο ημιτελικός κρίνει τα πάντα. Όλη η προετοιμασία μας έχει στηθεί για είμαστε έτοιμη ως ομάδα σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο», είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής.

Εν συνεχεία τόνισε: «Αυτό το παιχνίδι κρίνει μια τετραετία. Έναν Ολυμπιακό κύκλο. Η ομάδα έχει μείνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στις 2 τελευταίες διοργανώσεις και θέλουμε να επιστρέψουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια. Θεωρώ ότι είναι έτοιμες και ψυχολογικά και σωματικά για ένα παιχνίδι που είναι τόσο ψυχοφθόρο. Η ομάδα θα ήταν έτοιμη για τον ημιτελικό ακόμη και εάν έχανε από την Ουγγαρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα - Σλοβακία 22-3 : Χαλάρωμα... και τώρα «τελικός» για το Τόκιο! (vid)

Τσουρή στο gazzetta.gr: «Απίθανη η Χρυσή, θα προκριθεί στο Τόκιο η Ελλάδα»

 

Τελευταία Νέα