Βλαχόπουλος: «Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως»

Gazzetta team
Βλαχόπουλος: «Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως»

bet365

Ο διεθνής περιφερειακός της Μπρέσια, Άγγελος Βλαχόπουλος, μίλησε για την επιτυχία στο Ντέμπρετσεν και τον μεγάλο στόχο της εθνικής ομάδας πόλο.

Με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια και με πρωτιά στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης του World League επιστρέφει την Δευτέρα από την Ουγγαρία στην Ελλάδα η εθνική ομάδα πόλο ανδρών.

Το ηθικό είναι ανεβασμένο από τις νίκες κόντρα στην Ισπανία και το Μαυροβούνιο αλλά και την πρόκριση στο Super Final αλλά μεγάλος στόχος παραμένει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό σημείωσε σε κάθε τόνο ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Ο διεθνής περιφερειακός της Μπρέσια μίλησε στο koe.org.gr για την σημασία της πρωτιάς στο Ντέμπρετσεν και για το προ ολυμπιακό του Ρότερνταμ.

«Πιστεύω ότι είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Εθνικής ομάδας των ανδρών σε διοργάνωση της παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Υπάρχει διάθεση και μεγάλο κίνητρο για διάκριση. Αυτό είναι ευδιάκριτο. Είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Παίζει ο ένας για τον άλλον. Ο καθένας κοιτάζει να βοηθήσει τον συμπαίκτη του.

Σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο. Όμως κάθε αγώνας μέσα σε μια ολυμπιακή χρονιά είναι σημαντικός. Αυτό κάναμε στο Ντέμπρετσεν. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια με πολύ καλούς αντιπάλους», είπε ο Βλαχόπουλος.

 

Τελευταία Νέα