Πόλο: Με Ισπανία στη Μάλαγα η Εθνική ομάδα των Γυναικών

Gazzetta team
Πόλο: Με Ισπανία στη Μάλαγα η Εθνική ομάδα των Γυναικών

bet365

Στην Ισπανία θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών του πόλο.

Στη Μάλαγα, για κοινή προετοιμασία (27-30 Δεκεμβρίου) με την αντίστοιχη της Ισπανίας, εν όψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης (19-24 Ιναουαρίου), μεταβαίνει την Κυριακή (27 Δεκεμβρίου) η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 16 πολίστριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κώτσια, Φωτεινή Τριχά, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Σοφία Τορνάρου, Ιουλία – Άννα Κοντονή.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, οι συνεργάτιδες του Αντιγόνη Ρουμπέση και Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος (αρχηγός αποστολής).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα