Βλάχος: «Να βρεθούν και οι δύο Εθνικές στο Τόκιο»

Gazzetta team
Βλάχος: «Να βρεθούν και οι δύο Εθνικές στο Τόκιο»

bet365

Τις δικές του ευχές για το 2020 έδωσε ο Θοδωρής Βλάχος, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να αναφέρει εκτός των άλλων πως θέλει να δει και τις δύο Εθνικές ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κολυμβητική Ομοσπονδία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μεταφέρει μέσα από την σελίδα της τις ευχές προσωπικοτήτων που υπηρετούν τα αθλήματα του υγρού στοιχείου.

Ένας από αυτούς είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος καλείται σε λίγες εβδομάδες να υλοποιήσει το στόχο της συμμετοχής, για μία ακόμη φορά, της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των αντρών στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Θοδωρής Βλάχος στέλνει μια ξεκάθαρη αθλητική ευχή που θέλει όχι μόνο την δική του ομάδα, αυτή των αντρών, αλλά και το αντίστοιχο συγκρότημα των γυναικών, να βρεθούν το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι ευχές του Θοδωρή Βλάχου έχουν ως εξής.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, και καλά Χριστούγεννα. Το 2020 μας ανάγκασε να εκτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε σαν το υπέρτατο αγαθό στην ζωή μας, την υγεία και την απλή κανονικότατα στην καθημερινότητά μας. Υγεία λοιπόν στις οικογένειές μας, στους φίλους και γνωστούς μας, γρήγορα να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας, αλλά και μια αθλητική ευχή, μέσα από την καρδιά μου... Να βρεθούν και οι δυο Εθνικές ομάδες της υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο».

 

Τελευταία Νέα