Μάρο Γιόκοβιτς: «Ελπίζω να παίξω ξανά στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μάρο Γιόκοβιτς: «Ελπίζω να παίξω ξανά στον Ολυμπιακό»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μάρο Γιόκοβιτς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τον προπονητή του στον Ολυμπιακό και συνεχίζει στη Μπρέσια.

Αν και δεν έπαιξε ούτε ένα χρόνο στον Ολυμπιακό δέθηκε με την ομάδα, τον κόσμο και την Ελλάδα και πρόσφερε πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Μάρο Γιόκοβιτς. Ο Κροάτης που κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αφού τη νέα σεζόν θα παίζει στην ιταλική Μπρέσια.

«Ελπίζω να τα ξαναπούμε. Να παίξουμε μαζί στον Ολυμπιακό ξανά», είπε μεταξύ άλλων συγκινημένος στους συμπαίκτες του.

Ο Μάρο Γιόκοβιτς έχει μεγάλους στόχους με την Μπρέσια η οποία δαπάνησε περισσότερα από 100.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της αλλά θέλει να κερδίσει άλλο ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

 

Ήδη έχει στη συλλογή του ένα χρυσό (2012) και ένα ασημένιο (2016) μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα