Απόλλων Σμύρνης - Υδραϊκός 10-10: Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Υδραϊκός!

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - Υδραϊκός 10-10: Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Υδραϊκός!

bet365

Ο Υδραϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 51β στην 3η θέση της Α1 και κέρδισε το 3ο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γουδή ο Απόλλων Σμύρνης απέσπασε ισοπαλία (10-10) από τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 21ης ημέρας της Α1 πόλο ανδρών.

Με τον βαθμό αυτό η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος στα τελευταία 3' αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και στον πάγκο κάθισε ο Αντώνης Βλοντάκης, έφτασε στους 51 και εξασφάλισε την 3η θέση (τώρα είναι 2ος αλλά ο ΝΟΒ έχει 20 αγώνες αντί 22) ολοκληρώνοντας και τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Απόλλωνας ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει στην 3η θέση. Πλέον έχει 47β (4ος) και παίζει την Τετάρτη εκτός έδρας με την Βουλιαγμένη στο Λαιμό.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό. Ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 10-6 στο 3ο οχτάλεπτο με τους Μπλάνη-Χατζηκυριακάκη να κάνουν πάρτι από την περιφέρεια αλλά ο Απόλλωνας με αιχμή του δόρατος τον Μοσκόφ (5 γκολ) ισοφάρισε σε 10-10 με τον Μαυροβούνιο να πετυχαίνει και το 9ο και το 10ο γκολ.

Στο 2.13' πριν το τέλος ο Κοκκινάκης κερδίζει πέναλτι στην κόντρα και ο Γαλανίδης αποκρούει το χτύπημα του Παπασηφάκη. Έτσι θα διατηρηθεί το 10-10.

Τα οχτάλεπτα: 4-3, 2-4, 2-3, 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 5, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχειλίδης 1, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Πρυμηκύριος, Παπακώστας.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα