Κώστας Λούδης: «Στόχος του ΓΣ Περιστερίου το πρωτάθλημα στην Α2 και η καθιέρωση στην Α1»

Κώστας Λούδης: «Στόχος του ΓΣ Περιστερίου το πρωτάθλημα στην Α2 και η καθιέρωση στην Α1»

bet365

Ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης μιλάει στο gazzetta.gr για τους στόχους της ομάδας του.

Μετά από επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και της Βουλιαγμένης ο Κώστας Λούδης τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια σπουδαία προσπάθεια στον ΓΣ Περιστερίου.

Η ομάδα έφτασε σε 2 Final-4 στο Κύπελλο Ελλάδος, στο Καρπενήσι (2019) και στη Χίο (2020) και φέτος κάνει... περίπατο στην Α2. Ο Κώστας Λούδης έχει μεγάλα σχέδια για τους Περιστεριώτες και θέλει να καθιερώσει την ομάδα στην Α1.

«Έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις. Είναι δύσκολο για τα παιδιά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την πολύ καλή μας πορεία στην Α2. Φτάνουμε στο τέλος και πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα», λέει αρχικά στο gazzetta.gr ο παλιός αρχηγός της εθνικής ομάδας Κώστας Λούδης και συνεχίζει: «Στόχος από την αρχή της σεζόν είναι το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του. Αυτό δεν αλλάζει.

Δεν θέλουμε μόνο την άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν θα παίξουμε δυο παιχνίδια νοκ άουτ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να τελειώσουμε θριαμβευτικά τη χρονιά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αλλά θέλει προσοχή αφού η απουσία από τις πισίνες λόγω του covid-19 είναι μεγάλη».

Στη συνέχεια η κουβέντα μας πάει στη νέα σεζόν: «Η θέση μας είναι στην Α1. Στόχος της διοίκησης και του Φίλιππου Kότση που είναι πάντα κοντά μας είναι η καθιέρωση στην Α1.

Δεν θέλουμε ν' ανέβουμε και να υποβιβαστούμε ξανά. Θέλουμε να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία. Θα είναι δύσκολο αφού στη νέα χρονιά θα πέσουν 4 ομάδες. Έχουμε έναν κορμό παικτών και έχουν γίνει και κινήσεις για σημαντική ενίσχυση στις θέσεις που θέλουμε. Προχωράμε με όρεξη και χωρίς πολλά λόγια και κινήσεις εντυπωσιασμού».

Ο Κώστας Λούδης που έχει την δική του μεγάλη ιστορία στην εθνική ομάδα ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο είναι ευχαριστημένος από το νέο του "σπίτι": «Ναι είμαι καλά στο Περιστέρι. Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Kότσης που πιστεύουν στην ομάδα και μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον. Το σημαντικό στις ημέρες μας αλλά και πάντα θεωρώ πως είναι να δουλεύεις σε νοικοκυρεμένες ομάδες που έχουν ξεκάθαρο πλάνο και στόχους».

 

Τελευταία Νέα