Βλάχος: «Ας σκεφτούμε όλοι μας πως πάνω απ' όλα είναι η υγεία»

Gazzetta team
Βλάχος: «Ας σκεφτούμε όλοι μας πως πάνω απ' όλα είναι η υγεία»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Βλάχος μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στο gazzetta .gr για τις συνέπειες του κορονοϊού στη ζωή του.

Στην μεγάλη παρέα του gazzetta.gr και του τηλεμαραθωνίου που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ ήταν και ο Θόδωρος Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών και του Ολυμπιακού μίλησε για τις συνέπειες στη ζωή του που έχει η εξάπλωση του κορονοϊού (covid-19) αλλά και για την επόμενη ημέρα.

«Έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας. Αυτό είναι σίγουρο. Έχω περισσότερη ώρα για τον εαυτό μου και για να δω την κόρη μου και την οικογένεια μου. Αυτό που κληρονόμησα είναι το καθημερινό γρήγορο περπάτημα. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που έτρεχα», μας είπε αρχικά και συνέχισε: «Η απαγόρευση μας βρήκε με την εθνική ομάδα να είμαστε στον Πειραιά σε κοινή προετοιμασία με την Σερβία. Είχαμε στο μυαλό μας τι θα γίνει και εάν θα πάμε στο προ ολυμπιακό. Δεν υπήρχε συγκέντρωση».

Για την απόφαση να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είπε: «Ανακουφιστήκαμε. Θα ήταν λάθος να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αυτό το καλοκαίρι. Οι μισές προκρίσεις δεν είχαν δοθεί και αλήθεια πόσες ομάδες θα μπορούσαν να προετοιμαστούν σε τέτοιες συνθήκες;».

Για την επόμενη περίοδο: «Θα είναι δύσκολα για όλους το μετά. Εμείς έχουμε σε εκκρεμότητα με τον Ολυμπιακό και τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Το 2021 έχουμε και το Παγκόσμιο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει και μ' αυτό. Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά. Αυτό που προέχει βέβαια είναι η υγεία όλων μας. Μετά όλα τ' άλλα θα τα βρούμε».

 

Τελευταία Νέα